Carvajal megsérült

2014. September 9. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Dani Carvajal
A védő kihagyja a spanyol válogatott Macedónia elleni mérkőzősét, valamint várhatóan a spanyol bajnokság madridi szuperrangadóján sem léphet pályára.

 

Dani Carvajal is része volt a spanyol labdarúgó-válogatott keretének, amellyel az elmúlt héten a kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készült. A Real Madrid védője azonban egy nappal a Macedónia elleni nyitómeccs előtt megsérült, edzésen combizomhúzódást szenvedett. Nem is maradt a válogatottal, hanem még vasárnapi visszautazott Madridba, ahol a királyiak orvosi stábja végez el rajta tüzetesebb orvosi vizsgálatokat, vagyis biztosan nem lép pályára a hétfői selejtezőn.

“A röntgenfelvételek után úgy döntöttünk, hogy hazaengedjük Dani Carvajalt, aki a jobb combján sérült meg. A komolyabb vizsgálatokat már a játékos klubja végzi el a hétfői nap folyamán” – szól a spanyol szövetség tájékoztatása Carvajal kapcsán.

Az első jelentések szerint veszélybe került Carvajal játéka a spanyol bajnokság hétvégi rangadóján is, amelyen a Real Madrid a címvédő, városi rivális Atletico Madridot fogadja. Carlo Ancelotti csapatának szüksége lenne a győzelemre, tekintve, hogy a Cordoba elleni 2-0-s siker után 4-2-re kikapott a Real Sociedad otthonában.

A Real Madrid szombati sikerének az oddsa 1.66, a döntetlenre 3.75, az Atletico Madrid győzelmére 5.00 a szorzó.

Az idény során már kétszer csapott össze egymással a két madridi gárda: a Szuperkupa-döntő első meccse 1-1-es döntetlent hozott a Bernabeuban, míg a Vicente Calderon-stadionban 1-0-s sikerével elhódította a trófeát az Atletico.

Forrás: Unibet

Leave a Reply