Profile photo of Renton

by

Franciaország vs. Anglia – 2012/06/11

2012. June 10. Sunday in Elemzés, Európa Bajnokság 2012, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Franciaország

Franciaország

VS

Európa Bajnokság 2012

2012/06/11 18:00 (CET),

Donbass Aréna, Donetsk

Anglia

Anglia

Teljesítmény:

Laurent Blanc együttese hétfőn kezdi meg szereplését a 2012-es Európa-bajnokságon, ráadásul rögtön a csoport legnagyobb rangadójára, a Franciaország-Anglia találkozóra kerül majd sor Donyeckben. Hatalmas csata várható a két ősi rivális összecsapásán.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.50 1 | 2.50 Sportingbet X | 3.15 X | 3.15 Unibet 2 | 3.10 2 | 3.10 Unibet

A két csapat most mutatkozik be az Európa bajnokságon, így nehéz megjósolni mire lesznek képesek. Az én előzetes várakozásom és az angolokat sújtó sérüléshullám, valamint a szokásos rossz angol szereplés a világversenyeken, francia sikert ígér. Hiába van a világ legjobb bajnoksága a szigetországban, de mégsem képes kitermelni egy minden szempontból erős 11-et. Mindig voltak gyenge pontjai a válogatottnak, hol a potyázó kapusok, hol a büntetőket képtelen berúgó játékosok viszik a sírban a világ végére is elutazó szigetországi szurkolókat.

A franciáknak sem sikerültek az elmúlt világversenyek, 2008-as Európa-bajnokságon és a 2010-es világbajnokságon már a csoportkört sem élte túl Raymond Domenech akkori csapata. De már más időszámítás van Gall földön.

A nemzeti csapat Laurent Blanc vezetésével mára megújult, a selejtezőcsoportból első helyen jutott tovább, megelőzve Bosznia-Hercegovinát és Romániát, az egyetlen vereséget pedig még a kvalifikáció első körében szenvedte el Fehéroroszország ellen, így a francia együttes összesen 21 mérkőzés óta veretlen.

Az angol kapitány Roy Hodgson koránt sincs könnyű helyzetben a hiányzók végett. Wayne Rooney eltiltását tölti, amit az utolsó világversenyen szedett össze. Sérülés miatt Frank Lampard, Gareth Barry és Gary Cahill, ráadásul Jermain Defoe hazautazott édesapjának halálhírét követően.

Összegzés:

Összességében az a véleményem, hogy a 21 mérkőzés óta veretetlen francia csapat, Benzema és Ribéry vezetésével magabiztosan győzi le, a megtépázott angolokat.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Franciaország Győzelem | 2.50 Franciaország Győzelem | 2.50 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/06/10, 23:56

Related Articles

Leave a Reply