Folytassa, West Ham!

2014. December 18. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Sam Allardyce
A West Ham szakvezetője saját jövőjével még nem foglalkozik, egyelőre a karácsonyi időszak meccsdömpingjére készül együttesével.

 

A West Ham eddig a Premiership legváratlanabb meglepetését okozza az idényben, a bajnokság feléhez közeledve a BL-indulást érő negyedik helyen álló, megelőzve például a Liverpoolt és az Arsenalt is. A kalapácsosok remek szezonját a szurkolól Sam Allardyce menedzser kiváló munkájának tudják be, és bíznak abban, hogy a szakember hamarosan meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését.

Az eddigi hírek szerint a West Ham vezetői nem feltétlenül marasztalnák Allardyce-t, és szeretnének körülnézni a piacon, mielőtt bárkivel tárgyalni kezdenek. A szakvezetőt a legkevésbé sem zavarja, hogy még nem került szóba a jövője, úgy véli, még bőven van idő az egyeztetésekre.

“David Sullivan alelnökkel beszéltem ugyan az elmúlt napokban, de nem került szóba a téma. Én nem siettetek semmit, nincs problémám a jelenlegi helyzettel” – így Allardyce.

A menedzsert sokkal inkább foglalkoztatja, hogy milyen eredményekkel jön ki csapata a karácsonyi időszak meccsdömpingjéből.

“Meg kell őriznünk azt a formát, amiben az utóbbi időszakban futballoztunk. Nagyszerűen szerepeltünk az első tizenhat meccsen, és nagyon várjuk a karácsonyi mérkőzéseket. Meg kell majd küzdenünk a fáradtsággal, lesznek sérülések is, ezért rotálni kell a csapatot. Meccs, regeneráció, meccs, regeneráció, ebből áll ez az időszak” – jelentette ki Allardyce.

A legutóbbi négy bajniján tíz pontot begyűjtő West Ham szombaton a pocsék formában lévő, előző öt bajnokiján egyetlen pontot szerző sereghajtót, a Leiceser Cityt fogadja. A hazai győzelemre 1.70 az odds, a döntetlenre 3.80, a Leicester diadalára 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply