Fletcher hosszabbíthat Manchesterben

2014. February 24. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Manchester United mindenképpen meg szeretné tartani Darren Fletchert, aki a hírek szerint egy évvel hosszabbíthatná meg jelenleg lejáró szerződését.

 

Darren Fletcher

Fletcher játéka tetszik a szakvezetésnek, Moyes hosszabbítást szeretne.

David Moyes elégedett skót játékosának teljesítményével, ami nem is meglepő, hiszen Fletcher remek formában tért vissza sérüléséből. A manchesteri klubvezetés ezért igyekszik megtartani a labdarúgót, akinek egy évvel hosszabbítanák meg idén lejáró kontraktusát, vagyis a futballista 2015-ig írhat alá. A válogatott labdarúgó 2011-ben szenvedett térdszalag-sérülést, amely miatt az elmúlt két szezonban nem állhatott csapata rendelkezésére. A középpályás 2013-ban sikeres műtéten esett át, rehabilitációja pedig nagyjából zökkenőmentesre sikerült, így ebben az évadban már a pályán erősítheti csapatát.

Fletcher az Aston Villa elleni decemberi bajnokin térhetett vissza, eddig összesen kilenc meccsen lépett pályára David Moyes irányítása alatt. Moyes már ki is jelentette, hogy hosszú távon számít honfitársa játékára, ezért szorgalmazta, hogy a klub hosszabbítson a játékossal.

A skót labdarúgó 2003-ban mutatkozott be hazája nemzeti tizenegyében, összesen 61-szer lépett pályára a címeres mezben. A hírek szerint Fletcher a skót válogatottba is visszatérhet, tagja ugyanis a március 5-én, Lengyelország ellen pályára lépő nemzeti csapat keretének.

A Manchester United szombaton Robin van Persie és Wayne Rooney góljaival 2-0-ra nyert a Crystal Palace otthonában, Fletcher csereként állt be a hajrára.

A manchesteri alakulat kedden az Olimpiakosz otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén: a hazai győzelem oddsa 3.40, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.15 a szorzó.

A görög együttes szombaton 4-0-ra verte hazája bajnokságában az OFI csapatát, és toronymagasan, 17 ponttal vezeti a tabellát.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply