Fiatal szélsők távozhatnak a Milantól

2015. January 24. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan el Shaarawy
Az AC Milan labdarúgócsapatának két fiatal szélsője, Stephan El Shaarawy és M’Baye Niang is kölcsönbe a Genoához kerülhet, előbbi még csak pletyka, utóbbi már hivatalos is.

 

Stephan El Shaarawy messze nem játszik úgy az idén, ahogy az első felnőtt évében a Milanban, ezért a vezetőség azon gondolkozik, hogy kölcsönadja őt. A Genoa nagyon szívesen élne is a lehetőséggel, akár a télen megköttethet az üzlet. Közben hivatalossá vált, hogy a szezon végéig biztosan a Genoa kölcsönjátékosa lesz M’Baye Niang, a Milan 20 esztendős francia tehetsége. Opciót nem kaptak a genovaiak a játékos megvételére.

A Milan fiatal brazil balbekket is kinézett magának arra az eshetőségre, ha se Pasqual, se Siqueira nem csatlakozik a csapathoz a télen. Az Udinese fiatal játékosát, Douglas Santost akarja a Milan, amelynek vezetői már felvették a kapcsolatot az Udinese illetékeseivel.

A Liverpooltól igazolt Suso is bekerült a Milan vasárnapi keretébe, Fiilippo Inzaghi együttese a Lazio otthonában játszik. Susón kívül két Primavera-játékost, De Santist és Calabriát is nevezte a vezetőedző.

A Sky és a Gazzetta egybehangzó információja szerint Inzaghinak a következő két meccsen kell bizonyítania, máskülönben felállítják a kispadról. A Corriere dello Sport már arról is írt, hogy ki érkezhet a helyére, amennyiben Pippo nem szállítja a kért eredményeket, akkor Tassotti vinné a szezon végéig a csapatot, de az új idényt a Spalletti-Prandelli duó egyikével kezdhetnék meg a piros-feketék.

A Lazio a legutóbbi két meccsét nem tudta megnyerni a bajnokságban, így a harmadikról visszacsúszott az ötödik helyre, míg a Milan négy forduló óta nyeretlen a Serie A-ban, ezzel a nyolcadik helyen tanyázik.

A hazai pályán játszó Lazio győzelmére 1.85, a döntetlenre 3.40, a Milan sikerére pedig 4.33 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply