Ferguson türelmet kér Moyesnak

2014. March 4. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

A Manchester United egykori mestere biztos benne, hogy David Moyes sikeres tud lenni, ám Sir Alex Ferguson szerint ehhez időt kell adni honfitársának.
David Moyes

Ferguson szerint Moyes sikeres lesz a United kispadján.

A Manchester United a nyári edzőváltás óta csak szenved, a csapat címvédőként kezdte a Premier League küzdelmeit, de mára már szinte biztosra vehető, hogy lemarad a Bajnokok Ligája következő kiírásáról. A hazai kupáktól már elbúcsúzó manchesteri alakulat a Bajnokok Ligájában is nehéz helyzetbe került, miután az Olimpiakosz elleni első meccsen 2-0-s vereséget szenvedett.

Egyre kevesebb a türelem a csapat és annak menedzsere iránt, egyre többször merül fel Moyes kirúgásának a lehetősége. Ugyanakkor a korábbi sikermenedzser szerint időt kell adni utódjának.

“Minden rendben lesz. Még korai bármit is leírni, sok minden változhat még. Moyesnak idő kell, én 27 évet töltöttem ott, tudom, hogy mire van szükség. Minden rendben lesz, ha hagyjuk őket” – jelentette ki Sir Alex Ferguson.

A 7. helyezett Manchester United szombaton a 17. West Bromwich Albion otthonába látogat: a WBA győzelmének az oddsa 5.00, a döntetlenre 3.75, a Manchester United sikerére 1.66 a szorzó.

A Manchester United elmúlt öt idegenbeli bajnokijából kettő nyert meg, egy végződött döntetlennel, kettőt pedig elvesztett, míg a WBA elmúlt négy bajnokija 1-1-es döntetlennel zárult.

Ősszel a West Bromwich Albion 2-1-re nyert az Old Traffordon, míg a két csapat elmúlt kiírásban rendezett birminghami összecsapása 5-5-ös döntetlennel végződött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply