Fellaini közel a visszatéréshez

2014. January 18. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A Manchester United középpályása a jövő héten ismét edzésbe állhat, David Moyes reményei szerint a Sunderland elleni Ligakupa-meccsen vissza is térhet.
David Moyes

Moyes szerint nagy lökést adhat a csapatnak Fellaini visszatérése.

Az angol bajnoki címvédő immár több mint egy hónapja nem számíthat Marouane Fellaini játékára, aki legutóbb éppen egykori klubja, az Everton ellen lépett pályára. A labdarúgót több sérülés is sújtja, hátával és csuklójával is adódott gondja, utóbbi miatt meg is kellett műteni.

David Moyes szerint már közel a középpályás visszatérése, Fellaini a Manchester United menedzserének beszámolója szerint a jövő héten már edzésbe állhat. A napokban veszik ki a varratokat a játékos műtött testrészéből, így minden akadály elhárulhat az elől, hogy ismét teljes intenzitással készüljön.

Moyes reményei szerint Fellaini a Sunderland elleni Ligakupa-meccsen ismét bevethető lesz, míg a Cardiff elleni bajnokin akár már kezdőcsapat tagja is lehet. A menedzser hangsúlyozta, hogy nagy szüksége van a nyáron igazolt játékosra, aki sokoldalúságának hála több poszton is megbízható teljesítményre képes.

“Ha minden jól megy, akkor a jövő héten visszakapjuk őt” – mondta Fellaini visszatéréséről Moyes.

A középpályás továbbra is küszködik ugyanakkor a hátával, de a szakember szerint ez nem akadályozza meg abban, hogy ismét a manchesteri klub segítségére legyen.

A Manchester United vasárnap a Chelsea otthonában lép pályára az angol bajnokságban: a londoniak győzelmének az oddsa 1.75, a döntetlenre 3.80, a manchesteriek sikerére 5.25 a szorzó. A két csapat őszi bajnoki találkozója gólnélküli döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply