Egész szezonra kidőlt a Leverkusen csatára

2014. January 19. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Robbie Kruse súlyos térdsérülést szenvedett a Bayer Leverkusen pénteki edzésén, ezért kénytelen kihagyni a szezon hátralévő részét, sőt, az ausztrál játékos a világbajnokságon sem vállalhatja a játékot.

 

Robbie Kruse

Kurse legalább fél évig nem állhat csapata rendelkezésére.

Kruse a leverkuseni együttes pénteki tréningjén egy rossz mozdulat után a gyepen maradt, és nem sokkal később az is kiderült, hogy nagy a baj. A támadó bal térdében elszakadt a keresztszalag, ezért a műtétet sem kerülheti el, a beavatkozásra még januárban sor kerülhet. Ez egyben azt is jelenti, hogy Kruse legalább fél évig nem léphet pályára, vagyis kénytelen megbarátkozni a gondolattal, hogy a szezon hátralévő része mellett a brazíliai világbajnokságot is ki kell hagynia.

“Robbie Kruse egy súlyos sérülést szenvedett a Bayer Leverkusen edzésén, és ebben a szezonban már nem állhat a csapat rendelkezésére. A pénteken történtek után az ausztrál válogatott szombaton több vizsgálaton is átesett, ezek eredménye a legrosszabb forgatókönyvet igazolta” – szól a Leverkusen közleménye Kruse sérülése ügyében.

Krusét a Bayer a nyáron igazolta le a Fortuna Düsseldorftól, ősszel 21 meccsen három gólt szerzett a leverkuseniek mezében.

A második helyezett Bayer Leverkusen a Bundesliga első tavaszi fordulójában a 16. Freiburg vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 4.50, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 1.72 a szorzó.

A kiesés elől menekülő Freiburg győzelemmel zárta a bajnokság őszi szakaszát, míg a második helyezett Leverkusen utolsó két meccsén nem szerzett pontot.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply