Essien Milánóba kerülhet

2014. January 24. Friday in Hírek, Olasz Serie A

A Chelsea labdarúgójának képviselői tárgyalásba kezdtek a Milannal, az olasz együttes ugyanis szeretné kölcsönvenni a ghánai középpályást.
Michael Essien

Essien távozása elé nem gördít akadályt a Chelsea.

Michael Essien ügynöke csütörtökön utazott el Milánóban, ahol a piros-feketék vezetősége várta őt. A milánói klub már korábban jelezte, hogy örömmel látná soraiban a labdarúgót, aki az utóbbi időben már alig kapott lehetőséget a londoni klubban. A Milan a sérültjei miatt gondolkodott el komolyan Essien szerződtetésén, jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Riccardo Montolivo és Sulley Muntari sem léphet pályára az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első összecsapásán, amelyet február 19-én rendeznek a San Siróban.

A két klub állítólag már a múlt héten leült egymással tárgyalni Essien kölcsönszerződése kapcsán, és a Chelsea nem is gördítene akadályt a középpályás távozásának útjába, még úgy sem, hogy Jose Mourinho korábban kijelentette, hogy nem szeretné elengedni a játékost.

Essien ügynöke korábban jelezte, hogy nagy lehetőség lenne a ghánai számára egy milánói szerződés, most pedig megerősítette, hogy erre egyre nagyobb az esély. Fabien Piveteau kihangsúlyozta, hogy a világbajnokság évében különösen fontos, hogy Essien minél több játéklehetőséget kapjon, és ezzel nőjenek esélyei a világbajnokságon való szereplésre.

Ezzel egy időben a Milan középpályása, Antonio Nocerino egy lépéssel közelebb került a West Hamhez, amely félévre kölcsönben vinné a játékost.
A 11. helyezett Milan a 14. Cagliari otthonába látogat az olasz bajnokság 21. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 4.00, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 1.95 a szorzó. A Milan ősszel 3-1-re nyert hazai pályán vasárnapi ellenfele ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply