Első győzelmére készül a Pintér-csapat

2014. June 4. Wednesday in Hírek, Magyar válogatott

A magyar válogatott két felkészülési meccset is játszik a héten, a játékosok abban bíznak, hogy tovább fejlődik az Eb-selejtezőkre épülő csapat.
Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsákék mindkét meccsüket a Puskás-stadionban játssszák a héten.

Pintér Attila vezetésével eddig két meccset játszott a magyar válogatott, előbb 2-1-re kikapott a finnektől, majd – ugyancsak hazai pályán – 2-2-es döntetlent ért el a dánok ellen. A szövetségi kapitány szerint a két meccs között érzékelhető volt a fejlődés az együttes játékában, és abban bízik, hogy az albán, majd a kazah teszten már az eredménynek is örülhetnek majd a futballbarátok.

Visszatér az együttesbe Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan légiósa, aki a dánok ellen klubkötelezettségei miatt nem lehetett ott. A szélső elmondta: élete eddigi legjobb szezonját zárta, már csak ezért is sokat vár magától a válogaottban.

“Szeretném átmenteni azt a teljesítményt a válogatottba is, amit a Lech Poznanban mutattam. A válogatottban keveset futballozunk együtt a társakkal, ezért több idő kell az összeszokáshoz. Jó úton járunk, bízom benne, hogy ezt már az albánok ellen is sikerül bebizonyítani” – jelentette ki Lovrencsics.

Stieber Zoltán, a Hamburg játékosa úgy fogalmazott: sokat kell még javulnia a válogatottnak, az e heti két mérkőzés nagy segítség abban, hogy összeszokjon az együttes.

Az albánok már a múlt héten is pályára léptek, semleges pályán, Genfben 1-0-ra kikaptak a románoktól. Bár nem egy nagy múltú válogatottról van szó, Pintér Attila felhívta a figyelmet a csapatuk erősségeire, és azt is kiemelte: nem véletlen, hogy a kerettagok olasz, spanyol, görög, svájci klubokban szerepelnek.

A szerda esti meccsen a magyar győzelemre az odds, a döntetlenre , az albánok diadalára a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply