Elkötelezte magát Hummels a Borussia Dortmundhoz

2015. July 9. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Mats Hummels
Egy évvel meghosszabbította korábbi szerződését Mats Hummels, jelezve ezzel, hogy nem akarja elhagyni a Borussia Dortmundot.

A védőt az utóbbi időben folyamatosan igyekeztek elcsábítani a Borussiától, de a klubnak végül sikerült megtartani. Idén nyáron több klub megkereste, Louis van Gaal vele képzelte el megerősíteni a Manchester United védelmét. Ajánlatot is tett már a Borussiának, de az üzlet nem jön létre, a játékos szerződést hosszabbított.

A Borussia Dortmund új edzője, Thomas Tuchel mindenképpen szerette volna megtartani a válogatott játékost, aki végül a jobb ajánlatok ellenére marad Dortmundban.

A 26 esztendős világbajnok védő szerdán egy évvel hosszabbította meg korábbi szerződését a Dortmunddal, amely barátságos mérkőzést fog játszani Szingapúrban, a Johor Darul Tahzim ellen. A malajziai gárda sikerének a szorzója 16/1, a döntetlené 7/1, a németek győzelmére 1/10 a szorzó.

A Borussia Dortmund a bajnokságban a hetedik helyen végzett, de miután a Bundesliga-dobogós Wolfsburg nyerte a Német Kupát, így Hummelsék is indulhatnak az Európa ligában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply