A Reallal alapember hosszabbított

2015. July 9. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Dani Carvajal
2020-ig kötelezte el magát a spanyol fővárosi gárdához Dani Carvajal, a 23 éves hátvédre Carlo Ancelotti után Rafa Benítez is hosszú távon számít.

10 évesen került a Real keretébe, 2010-ben pedig a Real Madrid Castillában lett felnőtt játékos, azonban a nagy Realhoz nem sikerült beverekednie magát, aztán két év után leigazolt a Bayer Leverkusenbe. A németeknél nem maradt hosszú időt, mert a királyiak mégis igényt tartottak rá. Carlo Ancelottinál már kezdőember volt és bekerült a válogatottba is.

Carvajal csapatában az elmúlt két szezonban 61 bajnokin szerepelt és négy nagy trófeát is elhódított rögtön az első szezonjában. A királyiak történetének 10. Bajnokok Ligája-sikere mellett klubvilágbajnokságot, európai Szuperkupát és spanyol Király Kupát nyert a Reallal. Az elmúlt szezonban a Real Madrid nem nyert semmit, ebbe bele is bukott a vezetőedző.

A jelek szerint Ancelotti utódja, Rafa Benítez is számít Carvajalra, akinek szerződéséből még évek voltak hátra, de ennek ellenére újat kapott a klubtól. A Real Madrid bejelentése szerint 2020-ig kötelezte el magát a spanyol klubhoz.

A Real Madrid bajnoki elsőségének a szorzója 13/8, a Barcelona címvédésére 8/11, míg a királyiak Bajnokok Ligája-győzelmére 11/2.

Forrás: Unibet

Leave a Reply