Elhalasztaná Torres a bajnokavatást

2015. May 17. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Fernando Torres
Fernando Torres reméli, hogy vasárnap legyőzik a Barcelonát, és ezzel nemcsak a bajnokavatást halaszthatják el, de bebiztosítanák a harmadik helyet maguknak.

A spanyol labdarúgó-bajnokságban a Barcelona négy ponttal vezet a Real Madrid előtt két fordulóval a bajnokság végét megelőzően, így az utolsó előtti fordulóban már eldőlhet a bajnoki cím. Ehhez a Barcelona győzelme, vagy a Real Madrid veresége, magában elegendő lenne, ám Luis Enrique csapatának nem lesz könnyű dolga a címvédő Atletico Madrid otthonában.

A fővárosiak számára még van tétje az utolsó fordulóknak, a harmadik helyen álló Atletico Madridot négy ponttal követi a Valencia. Fernando Torres reméli, hogy csapata már vasárnap bebiztosítja a Bajnokok Ligája-főtáblát érő dobogós helyezését.

“Nagyon remélem, hogy a Barcelona nem nálunk nyeri meg a bajnoki címet. De a foci már csak ilyen, tavaly az Atletico a Nou Campban nyerte a bajnoki címet, most pedig a katalánok ünnepelhetnek nálunk” – mondta Torres. “De nekünk is van még célunk, még ha nem is ugyanaz, mint a Barcelonának. Mindenképpen meg akarjuk szerezni a harmadik helyet.”

A Barcelona ugyan kikapott a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, de így is simán jutott tovább. Az Atletico a bajnokság előző két körében csak ikszelt.

A bajnokság őszi idényében a Barcelona 3-1-re nyert hazai pályán a madridiak ellen, a Spanyol Kupában pedig a katalánok kettős győzelemmel jutottak tovább az Atletico ellen.

Az Atletico Madrid sikerének az oddsa 15/4, a döntetlenre 11/4, a Barcelona sikerére 3/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply