Elfogytak a Newcastle kapusai

2014. December 19. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Tim Krul
Nincs könnyű helyzetben a hétvégi, Sunderland elleni derbi előtt Alan Pardew, a Newcastle menedzsere, ugyanis elfogytak az egészséges kapusok a keretből.

 

A Newcastle első számú kapusa Tim Krul volt egészen addig, míg a holland válogatott játékos egy bokasérülés miatt ki nem dőlt a sorból. Ekkor az ír Rob Elliot lépett egyet előre a rangsorba, de nem sokáig élvezhette a játékot, mert egy combsérülés miatt ő is partvonalon kívülre került. A legutóbbi, Tottenham elleni meccsen így a harmadik számú hálóőr, Jak Alnwick állt a gólvonalon, ám ő amellett, hogy négy gólt kapott, a válla is megsérült a találkozón.

Ez így krízis a javából, a keretben ugyanis egyetlen egészséges kapus maradt, a 17 éves Freddie Woodman, akinek semmiféle felnőtt rutinja nincs még. Alan Pardew, a gárda menedzsere érthetően nem túl vidám a kialakult helyzet miatt, most abban bízik, hogy vagy sikerül “összedrótozni” Alnwicket a Sunderland elleni fontos meccsre, vagy sikerült meggyőzni a liga vezetőit arról, hogy engedélyezzenek egy vészigazolást.

“Alnwick vállsérülést szenvedett, nem tudjuk, játszhat-e. Tennünk kell valamit, mert kizárt, hogy egy 17 éves, negyedik számú kapust a kapuba engedjek ezen a szinten. Talán beszélni fogunk a liga vezetőivel a helyzetről” – fogalmazott Pardew.

Amennyiben Alnwick vállalni tudja a játékot, még mindig egy potenciális hibaforrás lehet a védelemben, ugyanis eddig egyetlen mérkőzést védett végig pályafutása során az élvonalban.

A vasárnapi bajnokin a nyolcadik helyezett Newcastle győzelmére 2.05 az odds, a döntetlenre 3.40, a 15. helyen álló, legutóbbi öt meccsén nyeretlen Sunderland diadalára 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply