Elbúcsúzhat a Realtól Iker Casillas

2015. May 21. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Iker Casillas
Saját kezébe veheti sorsát Iker Casillas a Real Madrid labdarúgócsapatánál, a világ- és Európa-bajnok kapus szerződése még két évig szól, de csak rajta múlik, felveszi-e a harcot a következő idényben is, hogy megküzdjön az első számú posztért vagy távozik.

A spanyol klub igazgatója, Jose Angel Sanchez kedden megbeszélést folytatott Casillasszal, amely során a 34 éves kapus jelezte, a következő szezonban is Madridban szeretne védeni. Azt azonban a vezetés nem tudja garantálni a számára, hogy továbbra is első számú kapusként számít rá.

“A labda most Casillas térfelén van, a klub ugyanis azt közölte vele, hogy jó lenne, ha maradna, de történjen bármi, új kapus is érkezik. Azaz Casillas felveheti a kesztyűt, de elképzelhető, hogy csak a kispadon jut neki hely, de akár távozhat is” – nyilatkozta Guillem Balague, a Sky Sport spanyolfutball-szakértője.

A spanyol lapok inkább utóbbira spekulálnak, Carlo Ancelotti edző ugyanis a múlt héten feltette neki a kérdést, hogy az utolsó két fordulóban melyik meccset választja, a másikon ugyanis Keylor Navast védetné. Casillas a Getafe elleni otthonit választotta (vasárnap az Espanyol otthonában így Navas kapott lehetőséget), ez a helyi lapok szerint azt jelenti, hogy a Bernabéu-stadionban szeretne elbúcsúzni klubjától.

A Real hazai győzelmére 1/8 az odds, a döntetlenre 8/1, míg a Getafe idegenbeli sikerére 20/1 szorzóval lehet fogadni.

A Real Madrid kiszemeltje a Manchester Unitedben védő David de Gea, de az angolok azt kommunikálják, nem áll érdekükben belemenni bármilyen üzletbe. Ezt megakadályozandó az angolok új szerződést kínáltak a kapusnak, a mostaninál jóval magasabb fizetéssel kecsegtetve.

Luis van Gaal, a manchesteriek edzője szerint De Gea nincs egyszerű helyzetben. “Két nagy klub között nem könnyű választani. De mi nagyon boldog lennénk, ha maradna” – mondta.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply