Elbizonytalanodott Simeone

2016. May 31. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Simeone
Az elvesztett BL-döntő után Diego Simeone elgondolkodott azon, hogy távozzon az Atletico Madrid éléről, a játékosai természetesen mindenképpen marasztalnák.

Az argentin tréner 2011. óta irányítja az Atletico Madridot, amely története egyik legsikeresebb korszakát éli. Simeonéval a gárda tavalyelőtt megnyerte a bajnoki címet, emellett pedig bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Utóbbi bravúrt Simeone alakulata idén is megismételte, a madridiak pedig éppen a 2014-es döntőbeli ellenfelükkel, a városi rivális Real Madriddal csaptak össze.

A két évvel ezelőtti fináléhoz hasonlóan most sem az Atleticónak jött ki a lépés, két éve a hosszabbítás, ezúttal a tizenegyesek döntöttek a királyiak javára. Szombaton a büntetőpárbajban csak Juanfran hibázott, Ronaldo tizenegyese pedig bebiztosította a kupát a Real számára.

Simeone nehezen viselte az újabb kudarcot, a szakember a BL-döntő után keserűen értékelt.

“Ez az a pillanat, amikor érdemes átgondolni a dolgokat. Ha mindent beleadsz, ám az mégsem elég, azt nehéz megérteni. Három gyönyörű év van mögöttünk, én ebben a pillanatban mégis nagyon szomorú vagyok. Nem is tudom, melyik döntő fáj jobban, ez vagy a két évvel ezelőtti. Együtt érzek a szurkolóinkkal” – értékelte a szombati meccset Simeone.

Koke szerint ugyanakkor a szakember megnyugszik, és maradni fog a Vicente Calderonban.

“Mindegy, mi lesz a döntése, mi tiszteletben tartjuk. De nagyon remélem, hogy velünk marad” – tette hozzá az Atletico Madrid rutinos játékosa.

Arra, hogy az Atletico Madrid nyeri a BL következő kiírását a szorzó 17.00, míg a Real Madrid címvédésére 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply