Eladó a Milan egy része

2014. April 5. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

A rossz anyagi helyzetben lévő AC Milan akár a klub 30 százalékát is eladná, hogy egyenesbe jöjjön. Közben arról szól az olasz sajtó, hogy Vincenzo Montella érkezhet a Fiorentinától a kispadra.
Mario Balotelli

A Milan három meccse veretlen a Serie A-ban, de távolinak tűnik az Európa Liga.

A nehéz anyagi helyzetben lévő klub eljutott odáig, hogy már ahhoz is tőkeinjekcióra lenne szüksége, hogy egyáltalán eljusson a Bajnokok Ligájába, nemhogy ahhoz, hogy ott jól szerepeljen. A napokban olyan hírek érkeztek a klubon belülről, hogy a Milan vezetősége kész a részvények 30 százalékát eladni, hogy az így befolyó 250 millió euróból erősítse meg a csapatot. A Gazzetta dello Sport olasz lap először a Gazprom érdeklődéséről számolt be, majd Barbara Berlusconi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Berlusconi család továbbra is támogatja a Milant, de hamarosan az Egyesült Arab Emirátusokba utazik tárgyalni a klub jövőjéről.

Közben a következő héten tárgyalás lesz Alessandro Matriért, aki kölcsönben Firenzében szerepel. A Fiorentina abban az esetben tartaná meg a játékost, ha a mostani 2,5 millió eurós fizetéséből lejjebb adna, illetve ha a Milan elfogadja a firenzei klub legfeljebb 4 millió eurós ajánlatát a csatárért.

Nyáron indulhat az edzőkeringő is a Milannál, Clarence Seedorf sorsa a maradék pár meccsen fog múlni, ha nem sikerül bevezetnie a csapatot az Európa Ligába, akkor meneszthetik, a helyére éppen a Fiorentina edzője, Vincenzo Montella jöhet, őt pedig Luciano Spalletti váltaná Firenzében.

Az előző két bajnokiját megnyerő, jelenleg a tizedik helyen álló Milan a következő olasz bajnoki fordulóban, hétfőn a 13. helyezett Genoához látogat. A hazaiak győzelmére 3.80 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply