El Shaarawy a hajrában visszatérhet

2015. April 17. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan El Shaarawy
A Milan támadója reméli, hogy három hét múlva ismét csapata rendelkezésére állhat, és segíthet a milánóiaknak az Európa Liga-indulás kivívásában.

Stephan El Shaarawy nagyon nagy tehetségként robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt, két éve 37 meccsen 16 góllal segítette a Milant a Serie A-ban. Tavaly azonban már alig játszott, krónikus sérülései miatt egyetlen bajnokin tudott kezdő lenni, volt, hogy visszatérése után rögtön az első edzésén újra megsérült. Ebben a szezonban Filippo Inzaghi 15 meccsen küldte csatába a támadót, aki egy góllal segítette eddig a piros-feketéket.

2015-ben azonban újra megsérült, a Lazio elleni januári bajnoki után dőlt ki a sorból, lábközépcsont-törése miatt csak a héten kezdhette újra az edzéseket. Egyelőre még társaitól külön edz, de bízik benne, hogy néhány hét múlva ismét a pályán segítheti a Milant, amely még reménykedik a nemzetközi kupaindulásban.

“Jól alakultak a dolgok a felülvizsgálaton, a doktorok szerint egyre jobban leszek. A sérülésem ugyan nagyon kicsi, de nagyon bosszantó, de már edzhetek, és ez a lényeg. A héten már talán labdába is rúghatok majd, és ez egy nagyszerű érzés három hónap kihagyás után” – mondta El Shaarawy.

“Remélem, hogy összejön a célunk, az Európa Liga-indulás, a célom, hogy ebben mielőbb segíthessem a gárdát” – mondta a csatár.

A nyolcadik helyezett Milan vasárnap a 10. Inter vendége lesz: a saját közönségük előtt szereplő kék-feketék sikerének az oddsa 5/4, a döntetlenre 23/10, a piros-feketék győzelmére 23/10 a szorzó.

Ősszel a csapatok 1-1-es döntetlent játszottak egymás ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply