EL-selejtező – Fokozott rendőri biztosítás a DVSC-FC Bruges meccsen

2012. August 21. Tuesday in ÉLŐ közvetítés, Hírek, UEFA Európa Liga

Biztonsági szempontból kiemelt kockázatúnak minősítette a rendőrség a DVSC-FC Bruges labdarúgó Európa Liga-selejtezőt, amelyre csütörtökön 20:30 órától Nyíregyházán kerül sor.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-nek elmondta: a rendőrség nagy erők bevonásával biztosítja majd a találkozó helyszínét, a nyíregyházi Városi Stadiont, valamint azokat a közlekedési útvonalakat, amelyeken a szurkolók a sportlétesítménybe érkeznek, illetve onnan távoznak.
A főhadnagy tájékoztatása szerint a fokozott ellenőrzés célja a közterület és a közlekedés rendjét veszélyeztető jogellenes cselekmények megelőzése. Hozzátette, a mérkőzés napján 12 órától 24 óráig fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk a drukkereknek a város teljes belterületén.

Rendőrségi ellenőrzés lesz a Debrecen és Nyíregyháza közötti 4-es számú főút 268. kilométerszelvényénél is, emiatt időszakos forgalomkorlátozás és útszűkület lassítja majd a forgalmat.

A stadion környékén 5:30-tól 23 óráig útlezárásokra kell számítani. A Stadion utat teljes szélességében lezárják a forgalom elől, illetve a Sóstói út és a Stadion köz kereszteződésénél megtiltják a kanyarodást a főiskola, illetve a létesítmény irányába.
A debreceni egyesület az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) előírásának megfelelő stadion híján fogadja Nyíregyházán riválisát az Európa Liga-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első mérkőzésén.

bbag \ sgj \ blz

MTI 2012. augusztus 21., kedd 12:27

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

1 response to EL-selejtező – Fokozott rendőri biztosítás a DVSC-FC Bruges meccsen

Leave a Reply