Edzőváltás Stuttgartban

2014. November 25. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Armin Veh
A Bundesliga sereghajtójának mestere lemondott, Armin Veh utódjáról később döntenek.

 

A VfB Stuttgart nagyon gyengén szerepel a nemét élvonalban, a sváb gárda 12 forduló után utolsó a tabellán, a hétvégén pedig már hetedik vereségét szenvedte el. Veh csapata vasárnap hazai pályán az Augsburgtól kapott ki, zsinórban ez már a harmadik pont nélkül zárt meccse volt a sereghajtónak.

A találkozó után a vezetőedző beadta a lemondását, amelyet az elnökség el is fogadott.

“Armin Veh vasárnap este tájékoztatott minket a döntéséről. Meggyőződése, hogy csak egy edzőváltás lendíthet a csapat teljesítményén. Elfogadtuk a döntését” – mondta hétfőn Bernd Wahler klubelnök.

“A csapat jobb annál, mint amit a tabella mutat. Kilenc pont 12 meccsen egyszerűen kevés, én pedig ennek kapcsán vállalom a felelősséget. Köszönöm a klubnak, különösen az elnöknek és a szurkolóknak a támogatást” – mondta búcsúzóul Veh.

Az 53 éves szakember második stuttgarti időszakát zárta le, korábban 2006 és 2008 között irányította a VfB-t. Veh idén májusban fogadta el a Stuttgart második felkérését, és kétéves szerződést írt alá.

A Stuttgart egyelőre nem jelentette be, hogy ki veszi át a csapat szakmai irányítását a távozó szakvezetőtől.

A Bundesliga következő fordulójában a Stuttgart a Freiburg otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 2.10, a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply