Edzőt venne a Crystal Palace

2014. December 31. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Alan Pardew
Furcsa megoldáshoz folyamodik az angol élvonalban szereplő Crystal Palace labdarúgócsapata, amely nemcsak kiválasztotta, de a hírek szerint ki is vásárolta az új edzőjét.

 

A Premier League 18, kieső helyén álló együttestől két napja menesztették Neil Warnockot, akivel a csapat nagyon harmatosan teljesített. Vasárnap a Queens Park Rangers elleni idegenbeli 0-0-s döntetlent már az addigi asszisztenssel, Keith Millennel érte el az együttes, de a szakember hiába bizonygatta, hogy hosszú távon is jó megoldás lenne, és tisztelik a játékosok, a klub a Newcastle United menedzserét, Alan Pardew-t szemelte ki.

A Mirror kész tényként közölte, hogy a Newcastle tulajdonosa, Mike Ashley úgy döntött, hogy megér neki 2,25 millió angol fontot, hogy megváljon az edzőtől – a Crystal Palace ugyanis ennyit fizet állítólag a 2020-ig szóló élő szerződésből történő kivásárlásért.

Az biztos, hogy a Szarkák szurkolói nem sírnak Pardew után, a csapat 19 forduló után 26 ponttal a Premier League 10. helyén áll, a drukkerek pedig már kikezdték a menedzsert, a legutóbb a Muppet-show-hoz hasonlították a munkáját.

Pardew játékosként szerepelt is a Palace-ben, 1988 és 1991 között 128 meccsen lépett pályára, és győztes gólt szerzett a klub egyik legnagyobb mérkőzésén, az 1990-es FA-kupa-elődöntőn, amelyen a Crystal Palace 4-3-ra verte a Liverpoolt.

A londoniak csütörtökön Birminghamben lépnek pályára: az Aston Villa hazai győzelmére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a Palace idegenbeli sikerére 3.30 szorzóval lehet fogadni,

A brit lapokban már olyan találgatás is megjelent, hogy ha igaz a kivásárlás, akkor a Newcastle edzője, Frank de Boer lehet, de ezt az Ajax-edző ügynöke a Sky Newsnak nyilatkozva kategorikusan cáfolta.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply