Drogba és Cech távozhat

2015. May 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

 Petr Cech
Engedélyt kapott Petr Cech a Chelsea vezetőségétől, hogy távozzon, csatárposztra ugyanakkor érkezhet Didier Drogba helyére a nagy rivális Manchester City bosnyák válogatott támadója, Edin Dzeko.

Petr Cech minden kétséget kizáróan a világ egyik legjobb kapusa, de a nála tíz évvel fiatalabb Thibaut Courtois érkezésével kiszorult a kezdőcsapatból, és bár még egy év hátravan a szerződéséből, de már a nyáron elhagyhatja a Chelsea-t. “Petr rendszeres játéklehetőséget szeretne egy topcsapatnál, és meg tudom erősíteni, hogy a Chelsea engedélyt adott arra, hogy felvegyük a kapcsolatot az esetleges kérőkkel” – nyilatkozta Viktor Kolár, Cech ügynöke.

Angol internetes értesülése szerint az Arsenal és a Liverpool is érdeklődik a kapus iránt, de a Chelsea nem akarja angol csapatnak eladni, más bajnokságokból az Inter, a Roma, a PSG vagy a Real Madrid jöhet szóba.

Szintén távozni fog Didier Drogba, akinek a helyére Edin Dzeko lehet a befutó, miután a bosnyák csatát elhagyja a Manchester Cityt. A manchesterieknél a nyáron nagy átalakítás, fiatalítás várható és Dzeko is az áldozatok között lehet.

Németországból is vannak ajánlatok Dzekóra, de az angol bajnok Chelsea is szeretné megszerezni és a nagyjából 14 millió eurós ár sem fogja földhöz vágni a londoni csapatot, ha sikerül megállapodniuk a feleknek.

A Chelsea legközelebb hétfőn lép pályára a bajnokságban, amikor a West Bromwich Albionhoz látogat. A Chelsea-nél visszatér Diego Costa, aki még április 4-én szenvedett térdsérülést, és csak mostanra épült fel belőle. Nem játszhat viszont sérülés és betegség miatt Ramires, Zouma és Oscar sem. A WBA győzelmére 31/10 az odds, a döntetlenre 5/2, a bajnok londoniak sikerére pedig 1/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply