Di Maria nem játszhat a Liverpool ellen sem

2014. December 13. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Angel di Maria
A sérült argentin továbbra sem bevethető, kihagyja a hétvégi bajnoki rangadót, a Liverpool ellen Chris Smalling sem szerepelhet.

 

Angel di Maria november végén sérült meg a Hull City elleni találkozón, amelynek már a 14. percében le kellett cserélni. Az argentin combsérülés miatt két meccsen sem tudott pályára lépni, és Louis van Gaal bejelentése szerint a Liverpool ellen sem vállalja a játékot.

A Manchester United menedzsere azt is megerősítette, hogy Chris Smallaing sem bevethető, a védő a Southampton elleni bajnokin szenvedett ágyéksérülést, amely miatt két hetet kell még kihagynia. Rajtuk kívül a hosszabb ideig sérült Daley Blind és Luke Shaw játékára nem számíthat a holland menedzser, előbbi térdsérülés miatt csak a jövő évben léphet ismét pályára, míg utóbbi a bokájával bajlódik az Arsenal elleni rangadó óta.

„Jobb a helyzet, mint korábban bármikor, csak négy sérültünk van” – mondta bizakodva a holland szakember.

Van Gaal optimizmusát növeli, hogy a Liverpool elleni vasárnapi bajnokin visszatérhet Phil Jones, aki október óta nem játszott egy sípcsontsérülés miatt, és Rafael is újra bevethető.

A Manchester United elmúlt öt bajnokiját megnyerte, míg a Liverpool elmúlt öt meccsén nem kapott ki. A két csapat elmúlt tíz meccséből ötöt nyert meg a Manchester United, egy lett döntetlen, négyszer pedig a Liverpool diadalmaskodott.

A manchesteriek sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.80, a liverpooliak győzelmére 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply