Di Maria nem barátkozik a rangadón

2014. November 2. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Angel di Maria
Angel di Mariának több barátja is van a Manchester City csapatában, azonban az argentin a vasárnapi manchesteri derbi előtt nem foglalkozik a barátsággal.

 

Di Maria az elmúlt években remekelt a Real Madridban, és a nyári világbajnokságon is jól teljesített a döntős argentin válogatottban, ennek ellenére a nyáron a királyiak nem tartottak rá igényt. Az argentin játékost előbb a Paris Saint-Germain szerette volna leigazolni, végül azonban a Manchester United szerezte meg a nyári átigazolási időszak hajrájában.

A United keretében nem Di Maria az egyetlen argentin, hiszen Louis van Gaal csapata a nyáron igazolta le Marcos Rojót is. Ugyanakkor a városi rivális keretében is akadnak honfitársai, Pablo Zabaleta, Martin Demichelis és Sergio Aguero a Cityt erősíti. A két manchesteri együttes vasárnap csap össze egymással, Di Maria pedig nem foglalkozik a barátsággal.

“Remek baráti kapcsolatban vagyunk már évek óta, és nem számít, hogy ki milyen mezt visel. Ugyanakkor a pályán ez mit sem számít, minden feledésbe merül, és mindenki a csapatáért harcol. Azt hiszem, hogy nincs azzal baj, ha köszöntjük egymást a folyosón, de ezzel vége” – mondta határozottan Di Maria a vasárnapi meccs felvezetéseként.

A Manchester City vasárnapi sikerének az oddsa 1.95, a döntetlenre 3.80, a Manchester United győzelmére 4.00 a szorzó. A United elmúlt két meccsén döntetlent játszott, míg a City kétszer kikapott.

Az elmúlt szezonban a Manchester City kettős győzelmet aratott városi riválisa felett az angol bajnokságban, az Etihad-stadionban 4-1-re, az Old Traffordon 3-0-ra nyert Manuel Pellegrini alakulata.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply