A Derby County kész a Premier League-re

2014. May 17. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Sam Rush szerint a klub készen áll az élvonalbeli szereplésre, a Derby County kerete nem igényel jelentős változást, ha a csapat feljut a legfelső osztályba.

Steve McClaren

Az angol másodosztály küzdelmei lezárultak, a Leicester City és a Burnley jutott az élvonalba egyenes ágon, míg a Derby County, a Queens Park Rangers, a Wigan és a Brighton & Hove Albion rájátszásban dönt a harmadik feljutó helyről. Az elődöntők során a Derby nagyon simán verte a Brighton & Hove Albiont, míg a QPR a Wigant verte lényegesen nehezebben.

A rájátszás döntőjére május 24-én kerül sor a Wembley-ben, a győztes a következő szezont már a Premier League-ben tölti. A Derby ügyvezetője szerint a klub felkészült az élvonalra, és ha feljut, nem kell jelentősen változtatnia a keretén.

“Megvan a bázisunk a Premier League-re, nem hiszem, hogy szükségünk lenne komoly igazolásokra. Kiváló csapatunk van, amely felkészült a kihívásra. lehet, hogy fogunk igazolni, de semmi sem siettet” – jelentette ki Sam Rush.

Steve McClaren együttese remekül hajrázott a Championshipben, bár márciusban zsinórban négy meccsen nem tudott győzni, utolsó nyolc bajnokijából hatot megnyert, és a Brighton & Hove Albion elleni elődöntőben is meggyőző produkciót nyújtott. A sikerekből oroszlánrészt vállalt az 50 meccsen 25 gólt szerző Chris Martin, aki a klub történetének elmúlt 18 évében az első játékos, aki egy szezonon belül húsznál több találatot jegyez.

A Derby County sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.20, a QPR győzelmére 3.00 a szorzó.

A bajnokságban a QPR 2-1-re nyert ősszel a Derby ellen, amely tavasszal hazai pályán 1-0-s sikerrel vágott vissza.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply