Defoe-val menekülne a Sunderland

2015. January 17. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jermain Defoe
A Sunderland leigazolta az egykori angol válogatott Jermaine Defoe-t, akivel a klub nagyobb eséllyel veheti fel a harcot a kiesés ellen.

 

A 16. helyezett Sunderland ebben a szezonban nem lehet igazán büszke a teljesítményére, a csapat ugyan csak 7 vereséget szenvedett a bajnokságban, ez megegyezik a 6. helyezett Tottenham vereségeinek a számával, ám az egész angol élvonal legkevesebb győzelmét szerezte: Gus Poyet csapata mindössze háromszor hagyta el győztesen a gyepet.

Ennek egyik oka, hogy a Sunderland a második legkevesebb gólt szerezte a Premier League 22. fordulójáig, mindössze 18-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját. Nem is csoda, hogy a klub mindenképpen a csatársorát akarja megacélosítani, ezt szolgálja Jermaine Defoe leigazolása is.

A Tottenham egykori támadója tavalyelőtt igazolt a Toronto FC-hez, amely azonnal kölcsönadta egy félévre a White Hart Lane-re. A jelek szerint nem igazán feküdt a tengerentúli bajnokság a 32 éves labdarúgónak, aki ugyan 19 bajnokin 11 gólt szerzett, ennek ellenére a távozás mellett döntött.

“Ez egy nagyszerű klub, amely ellen mindig élvezet volt pályára lépni, mert a stadion és a közönség különleges hangulatot teremt. Már alig várom, hogy bizonyíthassak” – mondta lelkesen Defoe a Sunderlandről.

“Első kézből ismerem a kiváló képességeit és a gólszerzési statisztikáját, nyugodtan mondhatom, hogy ő valami pluszt tud, valami különlegeset” – mondta Poyet, aki a Tottenhamnél már dolgozhatott együtt a csatárral.

Defoe átigazolásának a részleteit a két klub egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

Defoe elméletileg már szombaton bemutatkozhatna új csapatában, amely éppen a csatár egykori klubjának, a Tottenhamnek a vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 6.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply