De Sciglio a Real Madridba tart

2014. April 24. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mattia De Scigliót a királyi klub vinné a nyáron, a játékos pedig megfontolná az ajánlatot, ha klubja gazdasági okokból az átigazolás mellett döntene.

Generic

A fiatal védő 2011-ben mutatkozott be az olasz élvonalban, az elmúlt szezonban pedig már alapembernek számított a lombard együttesben. A mindössze 21 éves játékos tavaly az olasz válogatott mezét is magára húzhatta, sőt, Cesare Prandelli rendszeresen számít a fiatal labdarúgó játékára. De Sciglio ebben az idényben már többször megsérült, ezért csak 13 meccsen erősítette a Milant a bajnokságban. A hátvéd teljesítményére már több klub is felfigyelt, a hírek szerint a Real Madrid komolyan is gondolná szerződtetését.

Carlo Ancelotti nagy tehetségnek tartja De Scigliót, és örömmel építené be a madridiak védelmébe a fiatal játékost, aki megfontolná az ajánlatot, ha a Milan gazdasági okból kénytelen lenne megválni tőle.

“Nagyon megtisztelő, amikor egy olyan nagy klub érdeklődik az ember iránt, mint a Real Madrid. Ha a Milan arra kérne, hogy fontoljam meg az ajánlatot, mert ez a klub gazdasági érdeke, akkor megtenném. Soha ne mondd, hogy soha” – mondta az átigazolását firtató kérdésre a Milan védője.

De Sciglio pénteken a Roma ellen juthat főszerephez a piros-feketéknél: a rómaiak sikerének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.75, a milánóiak győzelmére 4.20 a szorzó.

A két gárda őszi összecsapása 2-2-es döntetlennel zárult Milánóban. A Milan legutóbbi öt, a Roma nyolc meccsét kivétel nélkül megnyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply