Dárdai Pálék Husztiék ellen

2016. March 2. Wednesday in Hírek, Német Bundesliga

Huszti Szabolcs
Magyar rangadót rendeznek a Bundesligában, hiszen Dárdai csapata, a Hertha a várhatóan Huszti Szabolccsal felálló Frankfurtot fogadja az Olimpiai-stadionban.

A meccset a Hertha várhatja sokkal kedvezőbb helyzetből, hiszen a harmadik helyen áll, míg a Frankfurt csak a 15., és mindösze két pont az előnye az osztályozós helyen álló Werder Bremen előtt.

A Hertha az előző fordulóban 1-0-s győzelemmel távozott Kölnből, ezzel megszerezte első sikerét a tavaszi fordulókban, előtte négy döntetlenje és egy veresége volt Ibisevicéknek. A Frankfurt 0-0-t játszott a Schalkéval, ez volt Husztiék második gól nélküli meccse egymás után, ezt megelőzően a Hamburg ellen szintén 0-0 lett a vége.

Az Eintracht pont ellentétes utat járt be, mint a Hertha, a csapat 3-2-re nyert a Wolfsburg ellen az első tavaszi bajnokin, azóta viszont nem tud nyerni, három döntetlen mellett két vereség került a statisztikába. A két csapat eddig összesen 55 meccset vívott egymással, a Hertha 25-öt nyert, a Frankfurt 15-öt, és a gólkülönbség terén is a fővárosiak állnak jobban (97-77).

Az őszi meccsen a Frankfurt Alexander Meier góljával sokáig vezetett, de a 82. percben érkezett a cseh Vlagyimir Darida, és egy pontot megmentett a Herthának. Annak a Herthának, amely 39 ponttal rendelkezik, ami néggyel több, mint amennyit a csapat a teljes tavalyi szezonban gyűjtött, és az idény ezen szakaszában utoljára a 2008-2009-es bajnokságban állt ilyen jól a csapat. Arra is akkor volt utoljára példa, hogy a berliniek hazai pályán hatos veretlenségi sorozatot építsenek, igaz, ehhez hozzátartozik, hogy az elmúlt három találkozó döntetlennel zárult.

A szerdai meccsen a Hertha győzelmére a szorzó 1.83, a döntetlenre 3.60, a Frankfurt sikerére 4.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply