Csalódást keltett ismét a Milan

2016. March 14. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez
A két kapufáig jutott a Milan, aztán végül örülhettek az egy pontnak a Chievo ellen, a vasárnapi bajnokin két játékos is megsérült a piros-feketéktől.

A Milan folytatta pocsék formáját a Serie A-ban, a Sassuolo elleni vereség után a Chievóval nem bírt Szinisa Mihajlovics együttese. A Chievo elleni bajnoki előtt már a vezetőedző menesztéséről írtak az olasz lapok, ám Mihajlovics ezt cáfolta. Azonban csapata megint nem tudta védelmébe venni a szakembert, a vérszegény döntetlennel a milánóiak lemondhatnak a bajnokságban az első öt helyről.

Ráadásul a vasárnap kora délután megrendezett találkozón két alapember is kidőlt a sorból. Már a bemelegítés után jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot Juraj Kucka, aki izomsérülést szenvedett, helyén Jeremy Menez kezdhetett. A francia labdarúgó legutóbb majdnem egy éve, tavaly áprilisban volt utoljára kezdőcsapat tagja.

A mérkőzés elején szintén kidőlt a sorból a Milan tinédzser kapusa. Gigio Donnarumma ugyanis egy szögletnél véletlenül összeütközött Luca Antonellivel, és a földön maradt. A megszédült kapust a biztonság kedvéért lecserélte Mihajlovics, a helyére a 38 éves Christian Abbiati állt.

A meccsen a Milan két kapufáig jutott, viszont a hajrában több gólt is kaphatott volna, így még az egy pontnak is örülhetett.

A következő hétvégén a Milan a Laziót látja vendégül az olasz pontvadászatban: a hazai győzelemre a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 3.75.

A két csapat őszi összecsapását a Milan 3-1-re nyerte idegenben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply