by

Bayern München vs. Juventus – 2016/03/16

2016. March 14. Monday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Bayern München VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/03/16 20:45 (CET),

Allianz Arena

Juventus FC
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó: a német bajnok Bayern München otthonában, az Allianz Arenában fogadja az olasz bajnok Juventust.

Az első fordulóban Torinóban az eredmény 2-2 volt, miután a Bayern 2-0-ra vezetett, a Juventus nem adta fel és kiegyenlített, a gólokat német részről Muller és Robben szerezték, az olaszoktól Dybala és Sturaro volt eredményes.

A Juventus elleni mérkőzés után a Bayern München 4-szer lépett pályára, legyőzte a Wolfsburgot és legutóbb a Werder Brement 5-0-ra, saját otthonában kikapott a Mainztől és 0-0-s döntetlent ért el a Borussia Dortmund otthonában.

A Bayern elleni meccs után a Juventus ugyancsak négy mérkőzést játszott, a bajnokságban legyőzte az Intert, az Atalantát és az utóbbi bajnoki fordulóban a Sassuolot 1-0-ra, a Coppa Italiában rendes játékidőben kikapott 3-0-ra az Intertől, de végül tizenegyesekkel továbbjutott, mivel az első mérkőzésen 3-0-ra nyert.

A szakértők sima Bayern győzelemre és ezáltal Bayern továbbjutásra számítanak, azonban jó lesz számítani a Juventus jó formájára.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.44 1 | 1.44 Unibet X | 4.80 X | 4.80 Sportingbet 2 | 7.00 2 | 7.00 Winmasters

A Bayern München menedzsere, Pep Guardiola csapatával győzni és továbbjutni szeretne a Juventus ellenében. A kezdőcsapatban biztosan ott lesz Muller, Lewandowski, Robben, Ribery és Alaba is.

A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri csapatával továbbjutni utazik Münchenbe, a pályára lépő játékosok között valószínűleg ott lesz Dybala, Mandzukic, Pogba, Khedira és Bonucci is.

Az utolsó négy egymás elleni mérkőzésből a Bayern hármat megnyert és csak a legutolsó zárult döntetlennel.

A két együttes 9-szer találkozott eddig egymással, a Bayern München 4-szer tudott nyerni, 2 mérkőzés döntetlennel zárult, a Juventus pedig 3-szor tudott győzni.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Bayern München 10 6 3 1
Juventus 10 7 2 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Bayern München – hazai 5 4 1
Juventus – vendég 5 3 1 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Juventus meglepetésre legyőzi rendes játékidőben a Bayern Münchent és persze továbbjut. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Juventus győzelem | 8.00 Juventus győzelem | 8.00 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/03/14, 19:04

Related Articles

Leave a Reply