Coutinho ismét kezdő lehet

2013. December 3. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

A Liverpool menedzsere bízik benne, hogy Philippe Coutinho a Norwich elleni meccsen ismét pályára léphet. A menedzser szerint a szintén kisebb sérülésből felépült Kolo Touré is játszhat.
Philippe Coutinho

Coutinho pályára léphet a szerdai bajnokin.

A brazil játékos a liverpooli rangadón szenvedett bokasérülést, emiatt az utóbbi napokban nem állhatott Rodgers rendelkezésére. Coutinho a múlt hét végéig nem is edzhetett, ennek ellenére vasárnap, a Hull City ellen ismét pályára léphetett. A 3-1-es vereséggel zárult összecsapáson a labdarúgó a 66. percben Raheem Sterling helyére állt be, és sérült bokájával nem akadt problémája.

Rodgers azt reméli, hogy a Norwich elleni, szerdai bajnokin Coutinho már akár kezdő is lehet.

“Philippe-pel minden rendben lesz. A vasárnapi meccs után nem panaszkodott, másnap pedig rendesen edzett, teljesen fitt” – oszlatta el a kételyeket Rodgers.

A liverpooli menedzser Kolo Touré állapotát illetően is új információkkal szolgált, az elefántcsontparti játékos vasárnap csípősérülést szedett össze.

“Még megvizsgáljuk Tourét, és annak az eredménye alapján hozunk döntést, de szinte biztos, hogy ő is pályára léphet” – tette hozzá Rodgers.

A liverpooli gárdából továbbra is hiányozni fog Daniel Sturridge, aki legkorábban január közepén léphet ismét pályára sérülése miatt.

Rodgers csapata az utóbbi hetekben megtorpant, a remek idénykezdés után az utóbbi hetekben több megmagyarázhatatlan vereség csúszott be, ám a menedzser nem aggódik.

“Én mindig egy nagyobb képet vizsgálok, szélesebb rálátásom van a dolgokra, és azt mondom, az a fontos, hogy arra figyeljünk, hol is állunk most” – elemezte a Liverpool helyzetét a menedzser.

Az angol bajnokság 14. fordulójában, szerdán a Liverpool a Norwichot átja vendégül: a Liverpool győzelmének az oddsa 1.28, a döntetlenre 6.00, a Norwich sikerére 12.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply