A Juventus nem igazol januárban

2013. December 3. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

A torinóiak nem akarnak télen új játékost szerződtetni, Antonio Conte vezetőedző ugyanis tökéletesen elégedett a jelenlegi kerettel.
Antonio Conte

Conte elégedett a Juventus aktuális keretével.

A Juventus remekel a bajnokságban, már az első helyen áll a tabellán, a hétvégén hosszabbításban szerzett góllal győzte le az Udinesét. Ezzel a sikerrel sikerült kissé elszakadni az üldöző AS Romától, amely ismét csak döntetlent játszott a hétvégén. Az első és a második helyezett között jelenleg három pont a különbség a Serie tabellájának élén.

Az elmúlt hetekben több játékost is összefüggésbe hoztak a Juventusszal, többek között Nani neve merült fel, mint lehetséges januári igazolás. Azonban most Giuseppe Marotta, a Juventus ügyvezető igazgatója kijelentette: nem valószínű, hogy a januári átigazolási időszakban új játékost szerződtetnek.

“Nincs szükség arra, hogy feljavítsuk a keretünket, ebben a stádiumban inkább a jövőt építjük, a későbbi lépéseinket akarjuk előkészíteni” – jelentette ki Marotta, aki szerint most fontosabb, hogy a kulcsjátékosokat hosszabb távú szerződéssel kössék magukhoz.

Marotta azt is elárulta, hogy jelenleg az alapemberek szerződésének meghosszabbítása a legfontosabb feladat, így a jövőben Arturo Vidal mellett többek között Andrea Barzagli is új szerződést kaphat a következő hetekben.

Antonio Conte csapata pénteken a 17. helyezett Bologna otthonában lép pályára: a bolognaiak győzelmének az oddsa 7.00, a döntetlenre 4.33, a torinóiak sikerére 1.44 a szorzó.

Az elmúlt öt fordulóban a Juventus minden meccsét megnyerte, míg a Bologna három döntetlen mellett egyszer kikapott és egyszer nyert.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply