by

Chelsea vs. Swansea City – 2014/09/13

2014. September 13. Saturday in Angol Premier Liga, Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Chelsea FC VS

Angol Premier Liga

2014/09/13 16:00 (CET),

Stamford Bridge

Swansea City AFC
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Két százszázalékos csapat találkozik az angol Premier Liga 4. fordulójában, a Chelseahez látogat a Swansea City.

A Chelsea az első három mérkőzésén előbb a Burnley otthonában tudott nyerni 3-1-re, majd saját otthonában győzte le a Leicester gárdáját 2-0-ra, végül az utolsó fordulóban az Everton vendégeként is diadalmaskodott ezúttal 6-3 arányban. 11 gólt szerzett tehát a Chelsea, ami mérkőzésenként 3.7-es átlagot jelent. Három győzelmével, tehát 9 ponttal jelenleg vezeti az angol bajnokságot, megelőzve az ugyancsak 9 pontos Swansea Cityt.

A Swansea az első fordulóban a Manchester United otthonában nyert 2-1-re, a másodikban hazai pályán győzte le a Burnleyt, a harmadik fordulóban pedig a West Bromot fogadta és győzte le 3-0-ra. Rúgott góljainak a száma sem rossz, de jó teljesítményét elsősorban védekezésének köszönheti, csupán egy gólt kapott a három találkozón. Tehát a Chelsea után 2. a tabellán és 2 ponttal előzi meg a 3. Aston Villat.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.29 1 | 1.29 Sportingbet X | 5.75 X | 5.75 Unibet 2 | 11.25 2 | 11.25 Winmasters

Annyit már a mérkőzés lejátszása előtt lehet tudni, hogy nem marad két százszázalékos teljesítményű csapat az angol bajnokságban.

Az egyértelmű, hogy esélyesebb a Chelsea és nem csak azért, hogy otthonában játszik, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a Swansea City is egy jó csapat, amely jó teljesítményével felhívta magára a figyelmet.

A hazaiak kapitányának, José Mourinhonak vannak gondjai is, hisz bizonytalan Diego Costa felépülése, de ott van Didier Drogba és Loic Remy aki debütálásra vár. A kezdőcsapatban több mint valószínű, hogy helyet kapnak Fàbregas, Hazard, Willian, Matic és Courtois.

A másik oldalon Garry Monk mester tanítványai közül a kezdő 11-ben valószínűleg ott lesz a lengyel hálóőr, Lukasz Fabianski, Dyer, Bony, Routledge és Sigurdsson.

A Swansea a bajnokságban még soha nem nyert a Chelsea ellen, most szeretnék megszerezni az első győzelmüket.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón 3-szor az Chelsea tudott nyerni, 1-szer döntetlen született, 1-szer pedig a Swansea City diadalmaskodott.

A Chelsea a Stamford Bridge-en utoljára 2013. december 26.-án nyert a Swansea ellen, az eredmény pedig 1-0 volt.

A Swansea City csak egyszer tudott nyerni a Chelsea ellen, mégpedig egy Ligakupa mérkőzésen 2013. január 9.-én, akkor az eredmény 2-0 volt a walesi csapat javára.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea 10 8 2
Swansea City 10 7 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea – hazai 5 2 1 2
Swansea City – vendég 5 4 1

Összegzés:

Bár jól szerepelt az utóbbi időben a Swansea City, de nem hiszem, hogy képes lenne pontot elvinni a Chelsea otthonából. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Chelsea győzelem | 1.30 Chelsea győzelem | 1.30 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/09/13, 7:51

Related Articles

Leave a Reply