Casillasék a tizenegyedik BL-sikerre készülnek

2014. August 28. Thursday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Iker Casillas

Iker Casillas jól tudja, hogy a Real Madrid szurkolói a nyári erősítések után Bajnokok Ligája-címvédést várnak a gárdától, Gareth Bale pedig reméli, hogy összejön a történelmi győzelem idén.

 

A Real Madrid számára évek óta elsőszámú célkitűzés a legrangosabb európai kupasorozat trófeájának elhódítása, a királyiak több mint tíz éve, a 2002-es címnyerés óta vadásztak a tízedik elsőségükre a Bajnokok Ligájában, amely az elmúlt kiírásban össze is jött. Carlo Ancelotti csapata májusban a városi rivális Atletico Madridot múlta felül hosszabbítás után.

A madridiak a nyáron alaposan megerősödtek, ennek megfelelően az elvárások nem változtak a csapattal szemben, ismét a BL-trófea elhódítását várják Ronaldóéktól a szurkolók.

“Nehéz megvédeni egy ilyen fontos címet, de most talán még inkább elhivatottak vagyunk, mint tavaly. Nagyon erős a keret, sokra érdemes ez a csapat. Ráadásul tapasztaltabbak lettünk, érettebbekké váltunk. Nagyon bízom benne, hogy már idén összejön a tizenegyedik” – jelentette ki Casillas.

Gareth Bale a májusi döntőben kulcsfontosságú gólt szerzett, és reméli, hogy sikerül megismételni a sikert.

“Megnyerni a 10. elsőséget, fantasztikus élmény volt. Most úgy kell a jövőbe nézzünk, hogy sikerül megismételni ezt a sikert. Történelmet akarunk írni, azzal, hogy elsőként védjük meg a címünket a BL-ben” – tette hozzá Bale, utalva arra, hogy a Bajnokok Ligája történetében eddig még egy csapat sem védte meg a címét.

A Real Madrid győzelemmel kezdte a spanyol bajnokságot, a második fordulóban a Real Sociedad vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 7.50, a döntetlenre 5.00, a vendégek vasárnapi győzelmére 1.36 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply