by

CA Osasuna vs. Atlético de Madrid – 2014/02/23

2014. February 22. Saturday in Elemzés, Foci elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió

CA Osasuna VS

Spanyol Primera Divízió

2014/02/23 21:00 (CET),

Reyno de Navarra

Atletico Madrid
Liga pozíció: 14 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A spanyol La Liga 25. fordulójának egyik mérkőzésén az Osasuna otthonában fogadja az egyik bajnokjelölt együttest, az Atlético Madridot.

Az Osasuna 26 pontot szerzett eddig amivel 14. a spanyol bajnokságban, ugyanannyi ponttal mint az előtte álló Elche és 1 ponttal megelőzve a Getafet. Teljesítménye gyenge közepes volt az utóbbi 5 fordulóban, 5 pontot szerzett az 5 mérkőzésen és 2-szer kapott ki. Legutolsó bajnoki meccsén az Elchehez látogatott, ahol 0-0-ás döntetlent ért el.

Az Atlético Madrid 60 pontjával jelenleg 3. a spanyol bajnokság táblázatában, egyenlő pontszámmal az első két helyezettel, a Barcelonaval illetve a Real Madriddal, a negyedik Athletic Bilbaot 16 ponttal előzi meg. Teljesítményük az utóbbi 5 fordulóban jónak mondható, bár egyszer kikapott, de 10 pontot gyűjtött be az 5 mérkőzésen. Utolsó bajnoki találkozóján a Valladolidot verte 3-0-ra saját otthonában. Legutolsó mérkőzésükön, az UEFA  Bajnokok Ligájában az AC Milan ellen tudtak nyerni 1-0-ra a San Siroban.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 7.50 1 | 7.50 Unibet X | 4.25 X | 4.25 Sportingbet 2 | 1.50 2 | 1.50 Unibet

Az Osasuna távolsága az első kiesőjelölt helyen álló Valladolidtól 4 pont, ami azért aggodalmakra ad okot, mivel egyetlen kisiklás esetén már nagyon-nagy veszélybe kerülhetnek, minél több pontot kell szerezzenek ahhoz, hogy megerősítsék pozíciójukat a középmezőnyben. Az Osasuna a nagy csapatok ellen képes meglepetésekre, vegyük figyelembe azt, hogy a múlt év októberében a Barcelona ellen, majd decemberben a Real Madrid ellen is döntetlent harcolt ki saját otthonában. Nem lesz könnyű dolga az indiosnak a kis pirosak ellen.

Az Atlético, egyetemben a másik két nagyágyúval a spanyol bajnokság megnyerésére hajt, az esélyeik egyenlőek, az nyer aki jobban bírja idegekkel és nem fárad el. Az egyértelmű, hogy a botlás bármelyiküknek a bajnoki cím elvesztésébe kerülhet.

Kellően motiváltak a kis pirosak is és az indios is, hogy ez a mérkőzés egy jó iramú találkozó legyen.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón a CA Osasuna egyszer sem tudott nyerni, 1 döntetlen született, 4-szer pedig az Atlético de Madrid diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

CA Osasuna

10

3

3

4

Atlético de Madrid

10

6

1

3

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

CA Osasuna – hazai

5

2

1

2

Atlético de Madrid – vendég

5

3

2

Összegzés:

Nem engedheti meg magának az Atlético, hogy pontokat veszítsen, nehezen, de végül mégis megnyeri ezt a mérkőzést. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Atlético Madrid győzelem | 1.51 Atlético Madrid győzelem | 1.51 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/02/22, 10:47

Related Articles

Leave a Reply