Bojan a Stoke-nál folytatja

2014. July 23. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

A spanyol támadó másodszor hagyta el a Barcelonát, ezúttal az angol élvonalban szereplő Stoke City kedvéért.

Generic

Bojan Krkicnek hatalmas karriert jósoltak pályafutása kezdetén, ám egyelőre nem sikerült neki megfelelni az elvárásoknak. A Barcelona első csapatában már 16 évesen bemutatkozó támadó négy szezont töltött a katalánok élvonalbeli együttesénél, majd miután úgy találta, hogy egyre kevesebb az esélye a csapatba kerülésre, a váltás mellett döntött.

2011-ben igazolt a Romába, de egy szezon után kölcsönbe a Milanhoz került, majd 2013-ban visszaigazolt a katalánokhoz. Azonban egyetlen perc bizonyítási lehetőséget sem kapott Barcelonában, újabb kölcsönszerződés, ezúttal az Ajax várt rá.

A szezon végén az is világossá vált, hogy a még mindig csak 23 éves labdarúgónak csapatot kell találnia magának, különben idén is csak kölcsönben bizonyíthat. Végül a Stoke-nak sikerült megegyeznie a Barcelonával, de az átigazolás anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, Bojan négyéves szerződést írt alá az angol élvonalbeli gárdával.

Mark Hughes nagyon örült az új igazolásnak, a Stoke menedzsere szerint komoly előrelépést jelenthet a csatár megszerzése.

“Erópában mindenki jól ismeri a képességeit, és az a tény, hogy minket választott, nagy büszkeséggel tölt el minket. Bojan arra született, hogy a Premier League-ben bizonyítson, és mi nagyon örülünk, hogy erre nálunk lesz lehetősége”– jelentette ki Hughes az átigazolási papírok aláírása után.

Arra, hogy a Stoke City a mezőny második felében zárja a következő idényt 1.44 az odds, míg arra, hogy az első tízben végez, 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply