BL-selejtező – Kikapott a Debrecen, az Európa Ligában folytathatja

2012. August 7. Tuesday in Eredmények, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Debreceni VSC kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában, mivel az idegenbeli 1-1-es döntetlent követően kedden a nyíregyházi visszavágón 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov együttesétől.

A párharc elbukása azt jelenti, hogy a Debrecen az Európa Liga utolsó selejtezőkörébe kerül át. Az ottani ellenfél a pénteki, nyoni sorsoláson derül ki.

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó:

Debreceni VSC-BATE Boriszov (fehérorosz) 0-2 (0-1)

Nyíregyháza, 10 000 néző, v.: Liran Liany (izraeli)
gólszerzők: Mozolevszkíj (25.), Volodko (59.)
kiállítva: Nikolov (57.)
sárga lap: Korhut (12.), Coulibaly (43.), Mészáros (45.), Nikolov (51., 57.), illetve Simics (60.), Radkov (82.)

Labdarúgás - Bajnokok Ligája - Debreceni VSC-BATE Boriszov

Nyíregyháza, 2012. augusztus 7. Adamo Coulibaly (b), a Debreceni VSC (DVSC) és Volodzko Dzimtry (j), a fehérorosz Bate Boriszov játékosa küzd a labdáért a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulójának visszavágóján a nyíregyházi Városi Stadionban 2012. augusztus 7-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debreceni VSC:

Verpecz – Nikolov, Simac (Máté P., 84.), Mészáros, Korhut – Nagy Z. (Sidibe, a szünetben), Ramos, Szakály, Bódi, Yannick (Rezes, 65.) – Coulibaly

BATE Boriszov:

Gorbunov – Poljakov, Radkov, Simics, Bordacsev – Volodko (Rudik, 84.), Olehnovics, Baha (Jurevics, a szünetben), Hleb, Mozolevszkij – Rogyionov (Pavlov, 64.)

Sokkal agresszívebben kezdett a vendéggárda. A fehérorosz bajnok sorra vezette támadásait, amelyek rendre veszélyt jelentettek. A 25. percben egy gyors támadás végén Verpecz mellett lőtt a hálóba a kiváló ütemben kilépő Mozolevszkij.
A szünetben Kondás Elemér Sidibét küldte be, de a hátrányban lévő debreceni csapat támadójátéka a gólerős csatártól sem javult. Az újabb fehérorosz találat megpecsételte a DVSC sorsát. A hajdúságiaknál senki nem volt, aki a hátára vette volna a csapatot és fazont szabott volna a játéknak. A vendégek érettebb futballal jutottak tovább, az ezúttal tudása alatt teljesítő magyar aranyérmessel szemben, amely Nikolov fegyelmezetlenségét követően, több mint harminc percet emberhátrányban játszott.

sho \ sgj \ sma

MTI 2012. augusztus 7., kedd 22:40

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply