BL: Barcelona-Bayern és Juventus-Real az elődöntőben

2015. April 24. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Pep Guardiola
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében Josep Guardiola jelenlegi csapatával készülhet a korábbi ellen, a másik ágon az olasz Juventus ellenfele a címvédő Real Madrid lesz.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában péntek délben tartották meg a Bajnokok Ligája és az Európa Liga elődöntőjének sorsolását. A legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata közé a spanyol Barcelona és a Real Madrid, a német Bayern München, valamint az olasz Juventus került.

A nyoni sorsoláson segédkező Karl-Heinz Riedle először a Barcelonát sorsolta össze a Bayern Münchennel, vagyis a bajorok mestere, Josep Guardiola egykori csapata ellen készítheti fel jelenlegi együttesét. A másik ágon a tízszeres győztes Real Madrid küzdhet meg a Juventusszal az esélyért, hogy megvédje címét, erre a sorozat történetében nem volt még példa. Az olasz gárda 12 év elteltével jutott be ismét a BL legjobb négy együttese közé.

Az elődöntők első felvonására május 5-én és 6-án, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A finálét június 6-án a berlini Olimpiai Stadionban rendezik.

A Barcelona győzelmének az oddsa 10/11, a döntetlenre 13/5, a Bayern München sikerére 3/1 a szorzó.

Az Európa Ligában csütörtökön alakult ki a legjobb négy mezőnye, az ukrán Dnyipro a Bruges-t, az olasz Napoli a Wolfsburgot, a Fiorentina a Dinamo Kijev, míg a címvédő spanyol Sevilla a Zenitet búcsúztatta a negyeddöntőben. Az elődöntőben a Napolit Dnyipróval, a Sevillát pedig a Fiorentinával sorsolták össze.

Az elődöntők első felvonását május 7-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A finálét május 27-én, a varsói Nemzeti Stadionban játsszák.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply