Berlusconi megvédte Inzaghit

2014. November 10. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
A Milan zsinórban negyedik tétmeccsén nem tudott nyerni, ennek ellenére a klub vezetése megerősítette állásában Filippo Inzaghit.

 

A milánóiak biztatóan kezdték a szezont, az első hét forduló után még dobogón álltak, ám az utóbbi időben lejtmenetbe kerültek. A Verona elleni mérkőzés óta nem nyert tétmeccset Inzaghi bandája, három döntetlen mellett a Palermo ráadásként a San Siróban le is győzte.

Szombaton a Sampdoriával nem bírt a piros-fekete együttes, hiába szerzett vezetést idegenben, végül örülhetett az egy pontnak is. A Milan a 2-2-es döntetlennel visszacsúszott a 7. helyre a tabellán, de a klub vezetői megvédték a vezetőedzőt.

“A helyzetünk nem túl erős, ugyanakkor nem is olyan rossz. Inzaghi remek munkát végez, de az út még hosszú, a Milan célja, hogy visszakerüljön a csúcsra, de ehhez idő kell. Most az a lényeg, hogy visszatérjünk a Bajnokok Ligájába” – mondta Barbara Berlusconi, a Milan tulajdonosának lánya.

A klub egyik ügyvezetőjeként is munkálkodó Berlusconi-lány kijelentette, hogy jelenleg az olasz foci gazdasági krízise miatt a klub elöljáróira hasonló nyomás nehezedik, mint a szakvezetésre.

A Milan a következő fordulóban a városi rivális Intert fogadja: a kék-feketék sikerének az oddsa 2.80, a döntetlenre 3.25, a piros-feketék győzelmére 2.50 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz mérkőzéséből ötöt nyert meg az Inter, egy végződött döntetlennel, míg a Milan négy mérkőzésen győzött.

Az elmúlt szezonban az Inter és a Milan is 1-0-ra nyerte hazai bajnokiját városi riválisa ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply