Bale olyan akar lenni, mint Ronaldo

2014. November 10. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Gareth Bale
Gareth Bale szerint Cristiano Ronaldo egy külön kategóriát képvisel, a walesi reméli, hogy egyszer ő is elmondhatja ezt magáról.

 

A Real Madrid szombaton 13. győzelmét aratta zsinórban, a spanyol bajnokságban a Rayo Vallecanót verte 5-1-re a Bernabeuban. Az újabb sima sikert Bale vezető gólja alapozta meg, míg az ötödik hazai gólt Cristiano Ronaldo szerezte, a portugál kiosztott még két gólpasszt is.

Ronaldo egészen bámulatosan teljesít ebben a szezonban, a bajnokságban már 18 gólos, összesen pedig 17 meccsen 23 gólt szerzett. A walesi szélső csodálja csapattársa remek teljesítményét, és reméli, hogy egyszer elérheti a szintjét.

“Folyamatosan fejlődök, hogy egyszer olyan remek játékos lehessek, mint amilyen Ronaldo. Elképesztő, hogy mennyi gólt szerez, és milyen hasznos tagja a csapatnak. Ebben a pillanatban ő egy teljesen más kategóriát jelent, senki sem kelhet versenyre vele. Elképedve nézem a munkát, amit elvégez, és ez arra sarkall, hogy én is folyamatosan fejlődjek” – mondta Bale csapattársáról.

A királyiak kiváló sikerükkel megtartották első helyüket a tabellán, de mögöttük nagy a tülekedés. A 11. forduló után a hetedik Celta Vigo még mindig csak hét ponttal van lemaradva a listavezető mögött.

A Primera Division következő fordulójában a Real Madrid az Eibar vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 15.00, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére 1.18 a szorzó.

Az Eibar 10. a tabellán, a hétvégén a Malaga otthonában szenvedett 2-1-es vereséget.

Forrás: Unibet

Leave a Reply