Benítezzel tervez már a Real alelnöke

2015. June 1. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Rafael Benitez
Bejelentette már Rafa Benítez, hogy elhagyja a Napolit, a hírek szerint a következő szezonban a Real Madrid vezetőedzője lesz, ezt erősítik a királyiak alelnökének a szavai.

A spanyol tréner az elmúlt két szezont a nápolyi gárdánál töltötte, ahol ugyan nem sikerült jelentős eredményeket elérnie, ennek ellenére marasztalták. Benítez kapcsán azonban a szezon hajrájában egyre jobban felerősödtek a távozásáról szóló pletykák, amit a héten a szakember maga erősített meg. A Napoli a szezon utolsó meccsén még kivívhatja a Bajnokok Ligája-indulást, ha legyőzi a Laziót, akkor ismét próbálkozhat a legrangosabb európai kupasorozatban. Ám Benítez távozása ettől független, sokkal inkább a Real Madridnál történtekhez köthető.

A királyiak ugyanis két év után megváltak Carlo Ancelottitól, és a helyére Benítezt szeretnék ültetni. Ezt most a királyiak alelnöke, Eduardo Fernandez de Blas is elismerte.

“Ancelotti igazi fenomén. Néhány napja még ő volt a világ legjobb edzője, két éve pedig még Jose Mourinho. Egy hét múlva pedig Rafa Benítez lesz” – mondta az alelnök.

“Alig várom már július 30-át, amikor a világ legjobb játékosai egy egészen fantasztikus edzővel kezdik meg a munkát” – mondta a nyári felkészülés kezdetéről de Blas.

A spanyol bajnokság 2015/2016-os kiírása kapcsán a Real Madrid győzelmének az oddsa 6/4, a Barcelona címvédésére 4/5 a szorzó, míg az Atletico Madrid sikerére 14/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply