Benítez sikeresebb 2014-ben bízik

2013. December 31. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

A Napoli mestere azt reméli, hogy a szurkolók minden vágyát sikerül megvalósítani jövőre. Rafael Benítez csapata hétfőn kezdte meg a felkészülést a jövő évi folytatásra.
Gonzalo Higuain

Az év végi hajrá nem sikerült jól a nápolyiak számára.

A spanyol edzőt a nyáron nevezték ki az alaposan megerősített Napoli élére, és a szakember nagy hévvel vágott bele a munkába. A nápolyiak sikeresen is kezdték a szezont, a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is a várakozásnak megfelelően szerepelt az együttes.

Az év végi hajrá azonban nem úgy sikerült a nápolyiaknak, ahogy azt a vezetőedző előzetesen elképzelte. A bajnokságban visszacsúszott a Napoli a harmadik helyre, ráadásul hátránya a listavezető Juventus mögött már tíz pont. Emellett a Bajnokok Ligája is kudarccal zárult Benítez együttese számára, a rettegett F csoportban heroikus küzdelem végén csak a harmadik helyet szerezte meg a dél-olasz alakulat.

Benítez most abban bízik, hogy csapata szerencsésebb lesz 2014-ben, és a szurkolók minden álmát valóra váltja majd.

“Reméljük, hogy 2014-ben minden célunkat elérjük, és a szurkolók minden kívánságát valóra tudjuk váltani” – kezdte jókívánságaival Benítez, majd játékosai profizmusát dicsérte. “Nagyon örülök neki, hogy a karácsonyi szünet után mindenki rendben elkezdte a felkészülést a folytatásra, a Sampdoria elleni meccsre” – jelentette ki a spanyol tréner.

A Napoli jövő hétfőn látja vendégül a kiesőzóna közeléből menekülő, és immár hat bajnoki óta veretlen (3 győzelem, 3 döntetlen) Sampdoriát az olasz bajnokság 18. fordulójában. A nápolyiak hétfői sikerének az oddsa 1.36, a döntetlenre 4.75, a genovaiak győzelmére 8.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply