Allegri nyáron biztosan távozik a Milanból

2013. December 31. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri bejelentette, hogy utolsó karácsonyát töltötte a klubnál, az olasz szakember szerint ebben az évben a sérülések miatt nem megy csapatának a játék.
Massimiliano Allegri

Allegri kitölti a szerződését, majd nyáron távozik a Milantól.

A Milan ebben a szezonban messze elmarad a várakozásoktól, a lombard klub még csak a közelében sincs egykori önmagának.

A vezetés évek óta spórol, ennek megfelelően egyre gyengébb kerettel kezdi a szezonokat a csapat. Jelenleg csak 13. a Serie A tabelláján, ám egyedüli olaszként a csoportmeccsek után is versenyben maradt a legrangosabb európai kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában.

A csapat jelenlegi edzője negyedik szezonját tapossa a klubnál, Allegri első idényében még csúcsra repítette a rossoneriket, ám az elmúlt két szezonban a csapat már nem nyert semmit. 2012-ben második, idén pedig harmadikként zárta a gárda a pontvadászatot. A klub vezetése már évek óta elégedetlen az edző munkájával, Allegri végül mégis kitölthette a szerződésében foglalt időt.

A szakember kontraktusa a nyáron jár le, és saját bevallása szerint biztosan el is hagyja a klubot:
“Hogy ki lesz az edző jövőre, azt nem tudom, de nem is érdekel. Az már biztos, hogy nekem ez az utolsó karácsonyom a klubnál. Korábban úgy döntöttem, hogy maradok, és befejezem a munkát, de ez a négy év sok volt” – jelentette ki Allegri.

A Milan vezetőedzője szerint ebben a szezonban nagyon sok minden nem jött össze a csapat számára, az egyik legnagyobb gondot folyamatos a sérülések jelentették, főképp ez áll a gyengébb szereplés hátterében.

A Milan 2014 első bajnokiját az Atalanta ellen vívja: a Milan sikeréra 1.44 az odds, a döntetlenre 4.20, az Atalanta győzelmére 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply