Benayoun a QPR-ban folytathatja

2013. December 4. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Az izraeli válogatott csapatkapitánya továbbra sem talált magának csapatot a Premier League-ben, a hírek szerint a QPR 18 hónapos szerződést kínál neki.
Yossi Benayoun

Benayoun a QPR-ben folytathatja.

Yossi Benayoun hazájában a Hapoel Beer Sheva együttesében kezdte karrierjét, majd a Racing Santander után Angliába igazolt, első szigetországi klubja a West Ham United volt. Az izraeli középpályást a Liverpool szemelte ki, ahol három éven keresztül alapember tudott lenni.

2010-ben igazolt a Chelsea-be, ám a londoniaknál nem tudott állandó játéklehetőséget kiharcolni magának, összesen csak 14 bajnokin lépett pályára.

Először az Arsenalhoz, majd egykori klubjába, a West Hambe került kölcsönbe, a Chelsea pedig már tavaly világossá tette, hogy nem kíván szerződést hosszabbítani vele, így a nyáron elhagyta a klubot.

Az izraeli válogatott csapatkapitány a nyáron még nem talált magának új csapatot, ezért néhány héttel ezelőtt a másodosztályban szereplő Queens Park Rangers-től kért lehetőséget az edzésre. A hírek szerint a játékost Spanyolországból a Malaga, míg Franciaországból a Reims szerette volna leigazolni, de Benayoun a szigetországban akar maradni. Azonban továbbra sem talált magának csapatot az élvonalban, ezért felmerült szerződtetése a QPR-nál. A klub másféléves szerződést kínált a 33 éves labdarúgónak, aki szóban már meg is egyezett a vezetőkkel.

Az angol másodosztály 19. fordulójában a QPR a Blackburnt látja vendégül: a vasárnapi meccs előtt a QPR győzelmének az oddsa 1.72, a döntetlenre 3.75, a Blackburn sikerére 4.50 a szorzó.

A két csapat 2004-ben a harmadosztályban mérkőzött meg utoljára, akkor mindkét meccsen 1-0-s hazai győzelem született.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply