Bemutatkozhat Pogba péntek este

2016. August 19. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Paul Pogba
Pénteken kezdődik az Old Traffordon a Premier League második fordulója, ahol a listavezető Manchester United a Southampton csapatát fogadja.

Ezen a mérkőzésen másodszor is bemutatkozhat a Manchester Unitedben a világ legdrágább játékosa, a francia Paul Pogba, aki mintegy 10 napja 105 millió euróért igazolt vissza a Juventustól az angolokhoz – négy éve a Zebrák ingyen szerezték meg…

“Néhányan kevesebb ideje edzettek velünk mint Paul, mégis játszottak a Community Shielden a Leicester ellen. Paul több mint 10 napja készül velünk, a beilleszkedése gyors és zökkenőmentes volt. Persze, még nincs készen arra, hogy 90 percet a pályán töltsön, vagy kimagasló teljesítménnyel rukkoljon elő, de játszani fog” – jelentette ki a Manchester United menedzsere, José Mourinho.

A Unitednél lesz még egy visszatérő is, mégpedig a 26 éves védő, Chris Smalling, aki eltiltás miatt mindenképpen kénytelen volt kihagyni az első fordulót, ráadásul akkor még a nyári vakáció alatt összeszedett sérülése is hátráltatta.

“Chris eltiltása lejárt, sérüléséből felépült, úgyhogy bevetésre kész, nincs akadálya a pályára lépésének” – közölte szűkszavúan a portugál tréner a klub hivatalos TV-csatornájának adott nyilatkozatában.

A Southampton csapatánál ott lesz a pályán a koszovói származású belga válogatott Adnan Januzaj, akit alig egy hete adott kölcsön a Manchester United. A S’otonnál éppen az a David Moyes az edző, akinek az irányítása alatt három éve bemutatkozott a Vörös Ördögök felnőtt csapatánál.

“Megkaptam a lehetőséget Moyestől, hogy az irányítása alatt ismét bizonyíthassam képességeimet, amiért nagyon hálás vagyok neki. Azért jöttem a Southamptonhoz, hogy mérkőzéseket játszhassak és fejlődhessek, és nagyon örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk. Moyestől megkapom a szabadságot, és a bizalmat, amire szükségem van a pályán. Nagyon pikáns, hogy a United ellen az ő irányításával bizonyíthatok” – fogalmazott Januzaj a találkozó előtt.

A pénteken este 21.00-kor kezdődő mérkőzésen a United győzelmére a szorzó 1.50, a döntetlenre 4.33, a Southampton sikerére 8.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply