Bekerült a keretbe Benzema is

2015. November 21. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Karim Benzema
Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője bejelentette, hogy Karim Benzema felépült sérüléséből. A francia csatár még októberben szenvedett combsérülést a válogatottnál, de már klubjában ismét a társakkal edzett.

Benítez arról nem nyilatkozott, hogy a csatár kezdő lesz-e, erről majd csak szombaton dönt. A Barcelona védőinek mindenesetre érdemes majd szemmel tartaniuk Benzemát, aki 20 meccset vívott a nagy rivális ellen, és ezeken 7 gólt, valamint 6 gólpasszt ért el.

A Real teljes fegyverzetben várhatja a Barcelona elleni meccset, a korábbi sérültek közül Gareth Bale és James Rodríguez is visszatért már, a Sevilla elleni 3-2-es vereség alkalmával megsérült Sergio Ramos pedig szintén vállalja a játékot. A csapatkapitány Sevillában látványos ollózós gólja után szenvedett vállsérülést, és azóta is kapja a fájdalomcsillapító injekciókat, de ott lesz a pályán, ahogyan a Costa Rica-i kapus, Keylor Navas is, aki kihagyta a sevillai találkozót.

A spanyol lapok azt írták, az öltözőn belül kialakult egy csoport, amely nem volt elégedett Benítezzel, és felkereste az edzőt, hogy reklamáljon a csapat játékstílusa miatt. Benítez a sajtótájékoztatón tagadta, hogy külön egyeztetett volna Sergio Ramosszal, Cristiano Ronaldóval és Marcelóval.

A másik oldalon leginkább annak örülhetnek a drukkerek, hogy Lionel Messi ismét bevethető, bár ennek ellenére valószínűleg csak a kispadon kezdi a találkozót. A legutóbbi 19 El Clásicón mindig született gól, és nagyon csodálkoznánk, ha szombat este megszakadna ez a sorozat látva a két csapatban rejlő potenciált. A Real sevillai veresége azt jelenti, hogy a mostani rangadót a Barcelona hárompontos előnnyel várhatja a tabella élén.

A Real győzelmére 2.45 a szorzó, a döntetlenre 3.75, a Barca sikerére 2.87.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply