Bayern-Real elődöntő a BL-ben

2014. April 11. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája, UEFA Európa Liga

Jose Mourinho

A címvédő Bayern München a Real Madriddal, a Chelsea pedig az Atlético Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Az Európa Ligában a két spanyol csapat, a Sevilla és a Valencia összekerült, a Juventus pedig a Benficával játszik.

 

Pénteken Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa Liga elődöntőit. A BL-ben döntőnek is beillik a Bayern München és a Real Madrid párharca, amelyben 14 BEK- és BL-győzelem csap össze (9 a Realnak, 5 a Bayernnek). Az első mérkőzést Madridban rendezik április 22-én, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor Münchenben. A másik ágon a másik spanyol csapat, az Atlético Madrid az angol Chelsea-t kapta, itt az első meccset április 23-án Madridban játsszák.

Arra, hogy a Bayern München megvédi a címét, 2.50 a szorzó, a Real Madrid végső győzelmére 3.75, a Chelsea-ére 5.50, az Atlético Madridéra pedig 4.50 az odds.

Az Európa Ligában a legnagyobb esélyesnek tartott Juventus a Benficát kapta. Az EL elődjét, az UEFA-kupát háromszor megnyerő olasz klub a tavalyi döntős portugál együttessel találkozik, az első meccset Portugáliában rendezik április 24-én, a visszavágóra pedig május elsején kerül sor Torinóban.

A másik ágon spanyol házielődöntő lesz, a Sevilla és a Valencia csap össze, az első meccset Sevillában rendezik, így biztosan lesz spanyol döntős az Európa Ligában.

Kisorsolták azt is, hogy melyik csapat lesz a pályaválasztó a döntőben, ez alapján a Sevilla-Valencia párharc továbbjutója lesz a hazai csapat, ez azért is érdekes, mert a döntőt Torinóban, a Juventus stadionjában rendezik, így ha a Zebrák bejutnak a fináléba, akkor papíron ők lesznek a vendégek.

Arra, hogy a Juventus nyeri az Európa Ligát, 2.00 a szorzó, a Valencia sikerére 5.50, a Sevilláéra 5.00, a Benficáéra pedig 4.50 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply