by

Barcelona vs. Atletico Madrid – 2016/04/05

2016. April 3. Sunday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

FC Barcelona VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/04/05 20:45 (CET),

Camp Nou

Atletico Madrid
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzés: két spanyol sztárcsapat találkozik, mégpedig a Barcelona és az Atletico Madrid a Camp Nouban.

A Barcelona az E csoportot nyerte meg az AS Roma előtt, majd a nyolcaddöntőben két győzelemmel (2-0, 3-1) az Arsenalon jutott túl. A bajnokságban az utolsó fordulóban az El Clásicón 2-1-re kikapott a Real Madridtól, de így is 6 pont előnnyel vezeti a Primera Divíziót az Atletico Madrid előtt.

Az Atletico Madrid a Bajnokok Ligája C csoportját nyerte meg a Benfica előtt, majd a nyolcaddöntőben a PSV Eindhoven-nel találkozott, az első mérkőzés a hollandoknál 0-0-ra végződött, a másodikon Madridban ugyancsak 0-0 volt az eredmény hosszabbítás után is, következtek a büntetők, a spanyolok 8-ból 8-at értékesítettek, a hollandok pedig a 8. büntetőt kihagyták. A Bajnokságban az Atletico Madrid tehát 2., az utolsó mérkőzésükön a Betist győzték le 5-1-re.

A szakértők viszonylag sima Barcelona győzelmet jósolnak, de az ilyen derbyken soha sem lehet tudni azt, hogy hogyan alakul az eredmény.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.50 1 | 1.50 Sportingbet X | 4.20 X | 4.20 Winmasters 2 | 7.50 2 | 7.50 Unibet

Luis Enrique, a Barcelona menedzsere győzelmet vár el csapatától, mégpedig olyan arányút amely nagy lépés lehet a továbbjutás fele. Luis Enrique kezdőcsapatában biztosan ott lesz az MSN-trio, vagyis Messi, Suarez és Neymar, de ott lesz Busquets, Rakitic és Iniesta is.

Az Atletico Madrid vezetőedzője, Diego Simeone győzni utazik együttesével Barcelonába, persze tudatában van annak, hogy a Camp Nouból nagyon nehéz elhozni a pontokat. A pályára lépők között több mint bizonyos, hogy ott lesz Griezmann, Koke, Gabi, Niguez, Juanfran és Oblak is.

Az utóbbi 6 egymás elleni mérkőzést a Barcelona nyerte, az utolsón az eredmény 2-1 volt.

A legutolsó 10 egymás elleni találkozón a Barcelona 6-szor diadalmaskodott, 3 mérkőzés döntetlennel zárult, az Atletico Madrid pedig csak egyszer tudott nyerni.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona 10 8 1 1
Atletico Madrid 10 6 3 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona – hazai 5 4 1
Atletico Madrid – vendég 5 3 1 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Barcelona egy nagyon szoros mérkőzésen végül nyerni tud az Atletico ellen. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Barcelona győzelem | 1.50 Barcelona győzelem | 1.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/04/03, 13:01

Related Articles

Leave a Reply