Balotelli tudja, hogy nem elég amit nyújt a Milanban

2016. April 3. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
Mario Balotelli tisztában van azzal, hogy nem elég, amit nyújtott a Milanban, a válogatottba is visszavágyó csatár az állandó szerződéséért jó bajnoki hajrát ígért.

Mario Balotelli sokadszor kapta meg az utolsó esélyt, ezúttal újra Olaszországban, ám a Milannál töltött idénye eddig nem arról tanúskodik, hogy élni tudna az utolsó lehetőséggel. A támadó a nyáron kölcsönbe érkezett vissza Milánóba, és az ősszel meg is kapta a lehetőséget a bizonyításra, ám eddig nem sikerült maradandót alkotnia.

A kölcsönben szereplő Balotelli összesen egy gólt szerzett a bajnokságban, ennek oka a formahanyatlása mellett egy makacs sérülés is volt, az ősz folyamán sokat kellett kihagynia. Azonban idén felépülése után még helyet sem tudott magának szorítani a csapatban, összesen csak 3 alkalommal volt kezdőcsapat tagja. Balotelli jól tudja, hogy ennél többet várnak tőle, ahogy ő maga is.

“A bajnokság utolsó nyolc meccsén mindent bele fogok adni, azért, hogy a Milan állandó szerződést ajánljon nekem” – mondta a csatár, akit Sinisa Mihajlovic és ügynöke, Mino Raiola is megdicsért. A Milan vezetőedzője szerint Balotelli legalább példásan viselkedik, és ezt erősítette meg az ügynök is, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a szezon eddig talán az egyetlen a játékos pályafutásában, amelyet nem szegélyeznek botrányok.

A Milan vasárnap az Atalanta vendége lesz: a 13. helyezett Atalanta sikerére a szorzó 3.40, a döntetlenre 3.30, a hatodik Milan győzelmére 2.20. A két gárda őszi bajnokija 0-0-s döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply