Balotellit eladják, vagy mégsem?

2013. December 29. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli

Egy olasz lap szerint Silvio Berlusconi klubelnöknek elege lett Mario Balotelliből, ezért a télen eladja. A Milan persze cáfol.

 

Közben megműtötték Stephan El Shaarawyt, akinek így veszélybe került a világbajnoki részvétele.

 

Amikor a Milan leigazolta Mario Balotellit a Manchester Citytől, és az olasz válogatott támadó elkezdte sorra lőni a gólokat, akkor a szurkolók azt hihették, hogy az elmúlt szezon nagy felfedezettjével, Stephan El Shaarawyval nemcsak a Milan, hanem az olasz válogatott csatárgondjait is hosszú évekre megoldhatják ők ketten. Ez persze még így lehet, de az tény, hogy az utóbbi hónapokban nem az történt, amire a drukkerek vágytak.

Balotelli teljesítménye meglehetősen visszaesett, 12 bajnokin csak 6 gólnál jár az idén, míg tavaly 13 meccsen lőtt 12 gólt. A Secolo XIX olasz lap most arról írt, hogy a téli átigazolási szezonban a Milan mindenképp szeretne megválni Balotellitől. Pontosabban Silvio Berlusconinak lett elege a csatárból, és közölte, elfogyott a türelme vele szemben, távoznia kell. “Elegem van, s meg is hoztam a döntést. Mario hivatalosan is a piacra került, el kell adnunk őt még a januári átigazolási időszak vége előtt” – idézi a lap Berlusconit. Néhány órával később a Milan hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amely cáfolta, hogy szeretnék eladni egyik legjobbjukat, és csak pletykának minősítették a lapban megjelent hírt.

Ezzel párhuzamos megoperálták Stephan El Shaarawyt. A 21 éves lábközépcsonttörése miatt csak négy bajnokin tudott pályára lépni ebben az idényben, sérülése pedig továbbra sem jött rendbe teljesen, ezért szombaton megműtötték. Leghamarabb 10 hét múlva léphet újra pályára El Shaarawy, akinek így veszélybe került a világbajnoki szereplése is.

A Milan legközelebb január hatodikán az Atalantát fogadja, a hazaiak győzelmére 1.44, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére pedig 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply